Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Inici de temporada amb victória del Juvenil Femení

1ª Catalana Juvenil Femení
No hi ha res millor que començar el campionat amb una victòria per part de l’equip Juvenil Femení Autoescola Pallars C.H.I contra CEACA, una victòria treballada, i amb una imatge molt més millorada que la que van donar a les fases.
El partit va començar amb les nostres juvenils molt concentrades en el joc, jugant molt amb els extrems, i amb una defensa ben posicionada que evitava els atacs de l’equip rival. Gràcies aquest joc vam poder marxar en el marcador, així en el minut 15 dominàvem el partit amb un 5 a 9. Va ser llavors quant el nostre equip va tenir uns moments de baixada, contagiar-se del joc lent del CEACA, es va deixar remuntar el marcador i la primera part va acabar amb empat a 12.
A la segona part, vam poder veure una millora de l’autoescola Pallars C.H.I, van fer el seu joc oblidar-se del joc rival, van tornar a jugar amb els extrems, fer jugades elaborades en atac, i amb una defensa més forta impedint que el rival pugues entrar un altre cop en el seu joc lent. Així a la meitat de la segona part, vam poder dominar un altre cop el marcador 16 – 21, i mantenir aquesta diferència de 5 a 4 gols durant tota la resta de la segona part. El partit va acabar amb el resultat de 19 – 23.
Podem dir, que l’Autoescola Pallars C.H.I, ha fet una millora molt important, és començar a veure el treball realitzar en els entrenaments, i l’assoliment de les idees que vol l’entrenador per aquest gran equip.
L’Autoescola Pallars C.H.I, està format per: Xènia Mendez, Martina Morales, Alba Camañes, Carla Carbo, Elia Dueñas, Karen Garcia, Ari Gonzalez, Marta Lopez, Duna Marchante, Mireia Monleon, Martona Segura, Marta Vargas. Dirigits per Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *