Inici amb victória clara pel Cadet Femení

1ª Catalana Cadet Femení
Lloc : Diumenge 6 d’octubre de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Poliesportiu Les Comes- Igualada
Aixam CHI – 43
CH Montbui – 15
Primer partit de la temporada contra el CH Montbui i s’ha començat de la millor manera, guanyant de manera folgada. El nostre equip ha jugat fàcil i amb contundència a l’atac, i en defensa s’han provat diferents sistemes com ara un 4×2, un 5×1 i inclús un 3×3 que ha funcionat prou bé. Ha estat un partit sense gaires complicacions, on les jugadores no s’han vist obligades a donar tot el que poden i per tant no ens serveix com a mostra del seu potencial. Esportivament parlant es nota que encara es troben en rodatge i l’engranatge de la maquinària no és perfecte, però ens han transmès unes bones sensacions i fa l’efecte que ens ho podrem passar molt bé en el decurs de la competició. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota i Melat
Entrenador/a: Sergio i Angel
Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies