Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Inici amb victória clara pel Cadet Femení

1ª Catalana Cadet Femení
Lloc : Diumenge 6 d’octubre de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Poliesportiu Les Comes- Igualada
Aixam CHI – 43
CH Montbui – 15
Primer partit de la temporada contra el CH Montbui i s’ha començat de la millor manera, guanyant de manera folgada. El nostre equip ha jugat fàcil i amb contundència a l’atac, i en defensa s’han provat diferents sistemes com ara un 4×2, un 5×1 i inclús un 3×3 que ha funcionat prou bé. Ha estat un partit sense gaires complicacions, on les jugadores no s’han vist obligades a donar tot el que poden i per tant no ens serveix com a mostra del seu potencial. Esportivament parlant es nota que encara es troben en rodatge i l’engranatge de la maquinària no és perfecte, però ens han transmès unes bones sensacions i fa l’efecte que ens ho podrem passar molt bé en el decurs de la competició. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota i Melat
Entrenador/a: Sergio i Angel
Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *