Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Duel de l’Amistat dels equips infantils femenins

El duel de l’Amistat.

És difícil veure competir oficialment entre elles, companyes que durant la setmana realitzen les sessions d’entrenament conjuntament, de forma agradable i amistosa, això ens va passar aquest cap de setmana L’infantil Femení A i l’infantil Femení B del CH Igualada van enfrontar-se per donar el punt de partida a la Lliga d’handbol. El millor de tot va ser el joc, van oferir-nos un bon partit d’handbol amb bones jugades, gols de mèrit, intensitat en el joc i competitivitat que va deixar a l’espectador un bon regust de boca per iniciar la temporada. Recordar que l’esport és un joc i que com a tal ens ha d’aportar amistat i diversió. Aquesta vegada es va assolir al 100%.

Per l’Infantil B van jugar:

Aleht Claramunt, Berta Granados, Helena Díaz, Isona Llansana, Marta Elvira, Miriam Muñoz, Montserrat Aguilar, Vinyet Poch, Isabel Domenjo, Júlia Consul, Miriam Farré, Núria Borrega.

Entrenador: Enzo Visa.

Adjunt: Sergi Callejas

Absents: Julia Torner.

Per l’Infantil A:

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Galan, Emma Badia, Iona Gàmez, Jana Font, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez, Tilda Farrés, Berta Granado

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunt: Isaac Castro.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *