Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí A juga les fases peró no es classifica per lliga catalana

Els infantils A de l’Acadèmia Igualada C. Handbol han jugat aquest cap de setmana les Fases per entrar a lliga, malauradament no hem pogut assolir el nostre propòsit, ja que no hem pogut guanyar els partits necessaris per jugar la lliga.
Vam començar divendres amb un partit contra el C. Handbol Corazonista d’Esplugues, un partit en el qual l’Acadèmia Igualada C. Handbol Igualada va donar una bona imatge on van posar moltes ganes per guanyar el partit, però en moments importants, algunes vegades la sort, i altres les preses per marcar van provocar errors que vam pagar el final del partit, on vam ser superar en el marcador per l’equip contrari per un 24 – 29.
Dissabte es va jugar el segon partit de les fases contra Handbol Sant Cugat, en principi l’equip més fort del grup. L’Acadèmia Igualada C. Handbol Igualada va començar el partit amb moltes ganes de demostrar que podien guanyar el partit, amb una intensitat forta en defensa i un atac que combinava transicions rapides i jugades elaborades, així vam poder aguantar fins al minut 15 on vam perdre tres pilotes en atac i el Sant Cugat va aprofitar per agafar avantatge, 10 – 6, avantatge que van ampliar fins a una diferència de 18 – 9 a la primera part.
A la segona part l’equip igualadí tot i que ho va intentar no va poder retallar la distància de gols, però l’imatge que van deixar el camp va ser la d’un equip que tot i anar darrere del marcador ho van continuar intentant. El partit va acabar amb el resultat de 33-20.
L’últim partit es va jugar diumenge el matí el pavelló Les Comes, contra el C Handbol Claret, on l’ Acadèmia Igualada CHI va fer el millor partit de les fases, ja sigui perquè no es jugava res, o perquè els partits de divendres i dissabte els va servir per practicar i guanyar en confiança per realitzar les jugades practicades els entrenaments.
Va ser un partit molt igualat on tots dos equips van mostrar molta intensitat, amb alternança en el marcador i sense que cap dels dos controlessin el partit, així l’handbol Igualada marxava de dos gols, com que el C. Handbol Claret recuperava i aconseguia la mateixa avantatge i viceversa. La primera part va acabar amb un ajustat marcador 14 – 13 a favor de l’ Acadèmia Igualada C. Handbol.
La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, amb els dos equips lluitant per la victòria, però va ser en el minut 18 on l’Igualada dominava en el marcador per un 25 – 21, semblava que el partit estava encarrilat, els astres és van girar contra l’equip i amb un penal fallat, una pilota el pal i una jugada clara fallada, va donar l’ocasió l’equip rival per agafar aire i empatar el partit a 25. Els nostres amb els ànims per terra per les ocasions fallades, no es van poder refer i en un últim minut d’infart no van poder materialitzar el seu atac cosa que sí que va fer el Claret.
El partit va acabar amb el resultat de 25 – 26.
L’Acadèmia Igualada C. Handbol Igualada jugarà a la Primera Catalana una lligueta on els nostres ho donaran tot per poder arribar el Top 4, i demostrar que tenim un equip molt fort, que si ens acompanya la sort i millorem els aspectes que hem fallat en aquesta fase de classificació, segur que arribarem.
L’Equip Acadèmia Igualada C. H. I. està format per ; Porters: Guillem Cabré, Jan Mateo. Jugadors de camp: Anton Aguilera, Jordi Morales, Raul Marin, Adrià Nogales, Jan Riba, Quim Amich, Alex Arribas, Damià Pou, Gabi Cuevas, Jan Parramona i Marc Velez. Entrenadors: Enzo Visa i Daniel Leon.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *