Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil masculí A, a punt per le fases

Últim partit de preparació de l’Infantil Acadèmia Igualada C. Handbol contra el Sant Quirze abans de començar les fases. Un partit de dues cares, on hem vist una primera part en el que nostre equip ha jugat els millors minuts de la temporada, i una segona en la qual no sabem si els nostres van sortir del vestidor.
El partit va començar amb una alternança en el joc i en el marcador on tots dos equips feien rapides transicions en atac i amb defenses molt igualades, fins que el minut 12 el Sant Quirze va marxar amb un 8 – 4 en el marcador amb dues pilotes perdudes seguides. Va ser llavors quan l’Acadèmia Igualada C. H. Igualada va jugar els seus millors moments de la temporada i va capgirar el marcador i va arribar a la mitja part amb avantatge de 10 – 16.
A la segona part es va veure la creu de l’equip, on es va deixar el seu joc i l’encert de cara a porteria el vestidor. El Sant Quirze va fer un parcial de 8 a 2 per empatar el partit, i amb els nostres en estat de xoc van acabar de guanyar el partit amb el resultat de 26 – 20.
D’aquest partit treure’m les bones sensacions que ens han deixat el nostre equip a la primera part, i intenta millorar i aprendre dels errors que vam fer a la segona part.
Ara només queda esperar les Fases i que tinguem sort, amunt Acadèmia Igualada C.Handbol Igualada
Van jugar Jan Mateo, Guillem Claver, Anton Aguilera, Jordi Morales, Adrià Nogales, Raul Marin, Damià Pou, Marc Velez, Gabi Cuevas, Jan Paramona dirigits per Enzo i Dani.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *