Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Amistós de pretemporada per l’Infantil Masculí A

Aquest dissabte l’equip Infantil A Acadèmia Igualada C.Handbol Igualada A, va disputar un partit de preparació per la temporada contra Sant Esteve Sesrovires. Un partit on els nostres jugadors continuen amb la preparació per jugar les Fases, que han de jugar el cap de setmana del 27 de setembre.
El partit va servir per continuar treballant la defesa de 3×3 que aquest any el nostre entrenador, vol practicar en cada partit. Una defensa que necessita la col·laboració de tot l’equip perquè surti bé, amb moltes ajudes i moviments ràpids.
Va començar amb tots dos equips alternant en el marcador, sense cap dominí clar en el joc i amb atacs molt elaborats que feia que les defeses no poguessin parar.
Va ser el final de la primera part que Acadèmia Igualada C.H Igualada , va millorar molt en la defensa, van comprendre tot el que l’entrenador els hi demanava a l’hora de practicar la defesa de 3×3 i va poder para els atacs del Sanse, i en atac vam poder marcar la diferència amb contraatacs que van realitzar gràcies a la defensa i les pèrdues de pilotes de l’equip contrari.
Així el marcador del partit va acabar amb un clar 34 – 28 a favor dels Igualadins.
Un partit que va deixar sensacions molt bones d’un equip que està treballant i que va millorant dia a dia.
Van jugar per l’ Acadèmia Igualada C.Handbol Igualada ; Jan Mateo, Guillem Claver, Jan Riva, Adrià Nogales, Jordi Morales, Antón Aguilera, Raul Marin, Alex Arribas, Quim Amich, Marc Velez, Jan, Gabi Cuevas dirigits per Enzo i Dani.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *