Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els equips Juvenils no superen les fases de classificació per Lliga Catalana

Juvenil Femení

L’equip juvenil femení Autoescola Pallars C. Handbol Igualada, han jugat les fases aquest cap de setmana, amb uns resultats gens favorables per l’objetiu del nostre equip.
Hem jugat tres partits contra els equips de Les Franqueses, Sant Quirze i Esplugues, amb tres derrotes, on l’equip no ha pogut fer res per guanyar, i en cap dels tres partits van aconseguir fer el seu joc, amb moltes pilotes perdudes en atac, i moltes vegades amb una defesa que no trobava la manera de parar els atacs dels equips rivals.
El primer partit va ser divendres, va ser el partit més fluixet del nostre equip, on Les Franqueses van dominar en tot moment el marcador, ja que les nostres jugadores no tenien el dia en atac amb moltes pilotes perdudes, i molts llançaments fallats que en un principi semblava fàcil però que no aconseguíem finalitzar. El nostre entrenador va moure tota la banqueta , per provar de trobar solucions per canviar el sentit de partit, però no ho va aconseguir, tot i que va millorar moltes coses, que no va ser suficient per canviar el signe del partit i per tant el marcador. Així el partit va acabar amb un 34 – 24 a favor de Les franqueses.
El Segon partit van jugar el dissabte, aquest cop a casa nostre contra el Sant Quirze. L’equip va sortir molt més concentrat, amb una defensa bé posicionada i amb una actitud molt bona. En atac, les coses van millorar, vers l’anterior partit amb transicions rapides i elaborades que feia durant bona part de la primera part dominéssim en el marcador, però a mesura que anaven passant els minuts l’equip s’anaven desdibuixant repetint els mateixos errors del primer partit, amb pèrdues de pilotes en atacs i amb una defensa un altre cop descol·locada amb el joc de l’equip rival. Així i tot les jugadores de l’ autoescola Pallars C.Handbol Igualada ho van intentar en la segona part, van tenir moments en què semblaven que podrien capgirar el marcador a favor seu, i va ser llavors quan va arribar dues jugades claus del partit, on la defensa van poder robar dues pilotes, però no la van aprofitar, amb dos atacs que no van ni arribar a la porteria rival. Era l’ocasió de posar el marcador a un sol gol de diferència. Aquí va acabar el partit, les nostres jugadores ja no van poder retallar la diferencia de 5 gols amb què va acabar el resultat final de 21 – 26 a favor del Sant Quirze.
El tercer i últim partit ho van jugar el diumenge contra l’Esplugues, amb la idea que encara podíem superar les Fases, si guanyàvem el partit per més de 7 gols de diferència, però no va poder ser, van cometre els mateixos errors que els dos primers partits, ho han intentat les nostres jugadores, han provat coses noves, però no ha sigut suficient. El partit va anar igual que els altres dos amb un començament que prometia però a mesura que passava els minuts, l’equip s’anava desinflant comenten errors en atac, i amb una defensa que no podia parar els atacs rivals. El partit va acabar amb el resultat de 24 – 17.
Després d’aquests partits veiem que hem de continuar treballant per millorar en tots els aspectes, el positiu és que les nostres noies tenen moltes ganes de millorar i de guanyar cada partit d’aquesta temporada. Anirem per feina.
Autoescola Pallars Handbol Igualada està format per : Martina Morales, Xènia Mendez, Carla Carbo, Alba Camañes, Karen Garcia, Elias Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon, Martona Segura, dirigits per Roger i Max.

JUVENIL MASCULÍ

 

JUVENIL MASCULI FASES LLIGA
AUTOESCOLA PALLARS CH IGUALADA 26 —-— MOLINS DE REI 19
UE. SARRIA 37 —-— AUTOESCOLA PALLARS CH IGUALADA 25
AUTOESCOLA PALLARS CH IGUALADA 21 —-CH TERRASSA
SUPERATS:
Comencem nova temporada, preparant accés a lliga,treballant molt forts físicament i amb partits amistosos. Sorteig difícil amb nivell de clubs molt importants.
Primer partit, ho vam treballar com mai, ho vam intentar com mai, i lluitar-ho com mai ho havia vist amb els nois, no va poder ser i vam gaudir com a espectadors d’un gran partit d’handbol.
El partit de Sarrià, un calvari, pista molt difícil i viatge molt llarg, ens van passar per sobre, i l’últim partit, el Terrassa ja classificat va venir a gaudir i a matxucar-nos, que els vagi molt bé a Lliga, nosaltres a la nostra.
Molt espantats i preocupats pel Guillem, Ànims de tots els companys, Pares i entrenadors, Una abraçada Guillem.
Gràcies a la UE. Sarrià, per la seva col·laboració, i en tot moment ajudar-nos i fer-nos costat, gràcies de part de tots.
Entrenats per: David i Lalo , Dani, Cèsar i Olga a la part de delegats.
Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Pol Calvet, Marc Muntaner, José Carlos, Agustin Vázquez, Bernat Bisbal ,Sergi Noguera ,Biel Morales, Guillem Nuñez i Edgar Marí
Dani Leon

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *