Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pretemporada pel Cadet Femení

Pretemporada Cadet Femení – Partit amistós
Lloc : Dissabte 31 d’agost de 2019 a les 09:00 hores, Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires
CH St. Esteve Sesrovires – 14
Aixam Club Handbol Igualada – 24
Bé, ja hi som, comencem a rodar!!!!
Primer partit de pretemporada a Sant Esteve Sesrovires, amb un horari matiner, molt matiner, però vista la calor que feia a mig matí ja podem estar agraïts i contents d’haver jugat tan d’hora. Avui es retrobaven jugadores que van estar juntes l’any passat, d’altres que pujaven a la categoria de cadet i unes cares noves que s’estrenaven en aquest meravellós esport.

Ha sigut un partit de tub d’assaig pels nostres entrenadors, provant a les jugadores en diferents posicions per prendre la mesura de les seves capacitats. Esportivament parlant es notava la falta de rodatge i connexió entre elles, la qual cosa és totalment normal, ja que només portaven tres entrenaments juntes que van ser principalment físics més que tàctics, podent veure que les pobres estaven cruixides per l’esforç d’aquests primers dies. És just fer esment i felicitar a les dues noves jugadores de l’equip, la Carla i l’Ainara, que tot i que a finals de la temporada anterior ja entrenaven amb l’equip, avui ha estat el primer partit per ambdós. Pel que fa al partit no hi ha gran cosa a destacar, s’ha guanyat amb facilitat però sense jugar bé, encara cal engreixar la maquinària . Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika Chia, Aroa Sànchez, Aina Hornas, Ainara Ruiz, Carla Torres, Amelie Muñoz i Núria Garriga
Entrenador/a: Sergio i Angel

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *