l’infantil masculí sotscampions a les XXVII jornades d’handbol de Sant cugat

XXVII JORNADES D’HANDBOL DE SANT CUGAT

Els infantils sotscampions

El dissabte 15 de juny l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada – Handbol Igualada va desplaçar-se al Pavelló Municipal Can Llobet de La Floresta – Sant Cugat. Van participar en les XXVII Jornades d’Handbol que organitzen l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Handbol Club de Sant Cugat.

Són unes jornades de 12 hores ininterrompudes, amb 42 equips dividits en 4 categories (benjamí i aleví mixt, infantil masculí i infantil femení), amb la participació d’uns 500 jugadors i jugadores.

L’Acadèmia Igualada – Handbol Igualada va jugar i guanyar amb autoritat els 3 partits classificatoris que el van portar a la final. La clau de l’èxit, com sempre en aquest equip, va estar en la combinació d’una forta defensa, una bona actuació a la porteria i un atac valent i decidit.

Després d’unes hores de relaxació en la piscina annexa al pavelló, els jugadors van encarar la final amb un excés de confiança i certa manca de concentració en la primera part del partit. Cosa que va aprofitar l’Handbol Sant Cugat «A» per guanyar la final per una curta diferència.

Jornada principalment lúdica i de convivència que posa fi a la gran temporada de l’Acadèmia Igualada – Handbol Igualada, l’equip guanyador de la competició Primera Catalana Infantil Masculina d’Handbol temporada 2018/2019.

Ben dirigits per Jana Elvira i Sergi Callejas, van jugar: Aitor Doncel, Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Vargas, Jaume Magaña, Pol Alonso, Ot Palmés, Roger Trull, Oriol Cirera i Santi Cuevas. Amb el suport que arribava des de la distància d’Arnau Albareda, Oriol Pou, Joel Bretones i Nil Subirana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies