Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí sotscampions a les XXVII jornades d’handbol de Sant cugat

XXVII JORNADES D’HANDBOL DE SANT CUGAT

Els infantils sotscampions

El dissabte 15 de juny l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada – Handbol Igualada va desplaçar-se al Pavelló Municipal Can Llobet de La Floresta – Sant Cugat. Van participar en les XXVII Jornades d’Handbol que organitzen l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Handbol Club de Sant Cugat.

Són unes jornades de 12 hores ininterrompudes, amb 42 equips dividits en 4 categories (benjamí i aleví mixt, infantil masculí i infantil femení), amb la participació d’uns 500 jugadors i jugadores.

L’Acadèmia Igualada – Handbol Igualada va jugar i guanyar amb autoritat els 3 partits classificatoris que el van portar a la final. La clau de l’èxit, com sempre en aquest equip, va estar en la combinació d’una forta defensa, una bona actuació a la porteria i un atac valent i decidit.

Després d’unes hores de relaxació en la piscina annexa al pavelló, els jugadors van encarar la final amb un excés de confiança i certa manca de concentració en la primera part del partit. Cosa que va aprofitar l’Handbol Sant Cugat «A» per guanyar la final per una curta diferència.

Jornada principalment lúdica i de convivència que posa fi a la gran temporada de l’Acadèmia Igualada – Handbol Igualada, l’equip guanyador de la competició Primera Catalana Infantil Masculina d’Handbol temporada 2018/2019.

Ben dirigits per Jana Elvira i Sergi Callejas, van jugar: Aitor Doncel, Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Vargas, Jaume Magaña, Pol Alonso, Ot Palmés, Roger Trull, Oriol Cirera i Santi Cuevas. Amb el suport que arribava des de la distància d’Arnau Albareda, Oriol Pou, Joel Bretones i Nil Subirana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *