Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí A campions de 1a catalana al guanyar el TOP4

El TOP 4 és d’Igualada.

L’infantil masculí  A  l’Acadèmia Igualada-Club Handbol Igualada, es proclama campió de lliga de Catalana.

Els Infantils A d’handbol de l’Igualada s’han desplaçat aquest cap de setmana, 25 i 26 de maig, al Vendrell per disputar el Top 4, després de quedar primers de grup el passat cap de setmana i havent assolit ja la seva participació l’anterior jornada.

Després d’una reunió tècnica amb els quatre equips que hi participaven, La Roca, L’Oar Gràcia Sabadell, El Vendrell i l’Acadèmia Igualada Club d’Handbol Igualada, es disputava el primer dels dos partits del dissabte dia 25, entre La Roca i l’Igualada, un partit disputadíssim i molt lluitat, ja que amb una primera part igualadíssima, arribàvem al descans amb un marcador molt ajustat que donava pas a una segona part, on els d’Igualada, van arribar a assolir un avantatge de fins a sis gols, però que, per falta de concentració, d’encert o de nervis per part dels nostres jugadors, La Roca va retallar fins a quedar amb empat a final del partit. Això donava pas a dos períodes de pròrroga de 5 minuts, que en la primera perdien de tres gols, però aleshores va ser quan va sorgir l’engranatge lluitador d’aquests jugadors, i van fer una segona part de pròrroga excepcional, aconseguint empatar de nou el partit, que semblava que no tenia fi. Arribàvem doncs a la tanda de penals, només va fer falta tirar cinc penalts, perquè La Roca fallava el seu quart llançament, amb una gran aturada del porter de l’Igualada. I la sang freda dels nostres nois, a l’hora de tirar el cinquè penal va ser determinant. Tots tirats amb contundència i encert. Firmaven doncs el pas a la final amb resultat ajustadíssim. Des de la grada es va desfermar l’eufòria entre els aficionats, unes cent persones, algunes d’elles arribades amb l’autocar que el Club va posar de manera gratuïta per a tots els que volien viatjar des de la capital de l’Anoia, per animar als jugadors del Club igualadí. El dissabte, cal dir, que la nostra afició va ser espectacular i estava en boca de tothom la grada d’animació igualadina.

El diumenge, ens vàrem llevar amb una eufòria continguda, sabíem que ho teníem a tocar i els ànims eren boníssims, però tenint en compte el succeït dissabte, i que el rival a batre l’OAR Gràcia Sabadell que havia guanyat el dia anterior al Vendrell, i era el primer de l’altre grup, i era un equip que tan sols havien perdut un partit en tota la temporada, calia sortir al terreny de joc molti concentrats, i així va ser, després d’un plantejament tàctic molt arriscat i treballat per part dels nostres tècnics, als que cal felicitar-los per la feina ben feta, els nois es trobaven còmodes jugant, ho lluitaven tot, cada gol era excepcional, i anaven a totes, fent inclús pensar en una golejada. A la fi de la primera part, l’Igualada tenia un avantatge de quatre gols. La segona part va ser molt diferent, ja que l’equip de l’OAR Gràcia Sabadell, va rellegir el seu plantejament de partit, va avançar la defensa, aconseguint frenar l’atac igualadí i retallant distàncies, però els nostres jugadors concentradíssims, fortíssims en defensa, a poc a poc van tornar a mostrar el seu costat més èpic i no deixaven de lluitar cada pilota, cada jugada, cada falta, cada entrada…, cal destacar també l’aturada de dos penals del porter de l’Igualada, que van ser determinants per no deixar-nos escapar el partit. Finalment a catorze segons del final el resultat era de 25-23, i amb molt encert per part dels tècnics, que van aconseguir frenar la impaciència dels nois, desfermant-se ja al sonar el final del partit. Ha estat una temporada molt llarga, on l’Igualada sempre ha anat per davant del grup i on la regularitat ha marcat la diferència amb els altres equips.

Des del club volen donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet costat a l’equip durant la temporada i també en aquest TOP 4. Agrair sobretot als dos entrenadors Nil Subirana i Joel Bretones tota la dedicació i l’esforç al llarg de la temporada; als jugadors per la seva consciència d’equip, de grup i de lluita i a tots els pares/mares que setmana rere setmana han fet l’acompanyament d’aquest gran equip.

Volem destacar el joc net per part de tots els equips, el bon joc mostrat per tots els nois participants, el bon ambient amb delegats, taula, arbitres i entrenadors, tothom ha estat molt correcte i en general ha estat un gran torneig; per part dels nostres jugadors,companyonia i homenatge que han fet al nostre central Arnau A. lesionat en l’últim partit, i al que tots li desitgem una ràpida recuperació.

Aquesta ha estat l’última crònica d’aquesta gran temporada! Visca l’Handbol!!

Jugadors; Aniol Gumà, Santi Cuevas, Oriol Cirera, Guerau LLansana, Xavier Malpartida, Pol Alonso, Ot Palmés, Jaume Magaña, Roger Trull, Arnau V., Arnau A. i Oriol Pou.

Porters; Jan Tardà i Aitor Doncel.

Entrenadors; Ni Subirana i Joel Bretones

Delegades; Pilar Guardiola i Iolanda Gandia

 

Galeria de fotos

https://flic.kr/s/aHsmDNVK3D

 

podeu veure la 2º part íntegre del partit al canal del club handbol igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *