Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Ùltim partit de lliga per l’infantil masculí B

Últim partit de lliga de l’equip Academia Igualada infaltil B contra el CH Sabadell, en un partit en què els nostres jugadors no van estar molt inspirat en defensa.
El partit va començar amb un primer atac de l’Acadèmia Igualada en què no van aprofitar per fer gol, i això va marcar tota la dinàmica del partit, ja que el Sabadell de seguida va marxar en el marcador amb una diferència de quatre gols, diferencia que va mantenir durant una bona estona. Va ser llavors quan l’ Acadèmia Igualada, va començar a fer el seu joc, i va aconseguir apropar-se en el marcador, així en el minut 16 el marcador estava en un 7-8, llavors hi va haver moments en que l’ Acadèmia Igualada va controlar bona part del joc i va passar a dominar en el marcador amb un 10-9 en el minut 20. Però van tornar a oblidar-se de jugar, i ho van pagar en el marcador, i a finalitzar la primera part tornàvem a estar per sota amb un 11-12.
La segona part va ser pitjor que la primera, l’ equip va sortir molt fluix, sense intensitat, i sense idea de com defensar l’atac de l’equip rival. De seguida van començar a marcar diferencia en el marcador i en el minut 5 ja dominaven per 13-19. l’handbol Igualada va tornar a intentar a fer la remuntada, però aquest cop no va ser possible, ja que no estaven gens encertats en defensa, i en atac no acabaven de trobar la formula per enllaçar les jugades per fer gol, així molts atacs de l’equip no van acabar de la millor manera.
Finalment el partit va acabar amb el resultat de 24-32, on l’Acadèmia Igualada no va donar la millor cara de la temporada, però un cop finalitzada aquesta, ja hem de començar a preparar la següent amb moltes més ganes, i amb tota l’experiència que hem aconseguit durant tota la temporada que acaba.
Van jugar per l’ Acadèmia Igualada handbol Igualada: Guillem Cabrer, Jan Mateo, Adrià Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Quim Amich, Jan Riba, Raul Marin, i l’ ajuda dels alevins; Jan Rojo, Lluc Pons, i Jan Mari, dirigits per Marc Adreu i Pol Calvet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *