Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí A acaba líder de lliga continua a pel top 4

1ª Catalana Infantil Masculí
Igualada, Dissabte 18 de Maig de 2019 a les 19.00 hores, Pista Polivalent
Acadèmia Igualada / Handbol Igualada A 31 – CH Ràpid Cornella 27
CAMPIONS

Aquest dissabte l’Infantil masculí A s’enfrontava al Ràpid Cornella en un partit clau per acabar líders i anar al TOP 4 com a primers de grup. L’equip ho sabia i l’afició també. Amb les grades plenes i els jugadors al 100 x 100 va donar inici el partit.

Els nostres Infantils van anar a pel partit des de l’inici. Al principi va costar trobar el camí del gol, però amb persistència i confiança van anar trobant manera de penetrar en la defensa visitant. La primera part va ser molt igualada i molt intensa. L’equip visitant lluitava de valent cada acció del partit i deixava clar que no ho posaria fàcil, i així amb atacs constants dels dos equips i bones aturades també dels dos porters es va arribar al descans amb un empat a 14.

A la represa, els igualadins, conscients que es jugaven el lideratge, van jugar encara amb més intensitat i a poc a poc van començar a marcar diferencies. Els nois estaven completament ficats en el partit, lluitant totes les pilotes i defensant amb molta força, això va fer que el rival anés perdent confiança, ja que els igualadins impedien que tinguessin bones ocasions i si les tenien, el porter amb grans aturades impedia que entres la pilota. Així van arribar a un avantatge de 6 gols. I quan el rival retallava la distància, els igualadins es creixien i tornaven a deixar clar que volien el partit. A 2 minuts pel final, i amb 3 gols d’avantatge, els locals ja ho veien a tocar. I van poder relaxar-se una mica i gaudir d’aquests últims instants sabent-se campions. Arribant al final del partit amb un 31 a 27 a favor.

El partit va estar marcat per la greu lesió que va partir el nostre central Arnau Albareda que a causa de una mala caiguda va haver d’abandonar el partit als primers minuts de la primera part. Aquest fet va tenir el partit aturat durant força minuts, i la cara de preocupació dels jugadors era evident. Això hauria pogut fer que els nostres s’esfondressin, però va ser tot el contrari. I com ells diuen, Arnau, guanyarem per tu!! Ànims Arnau ara toca recuperar-se bé i des de la banqueta animar i donar forces als teus companys!!

I des d’aquí donar les gràcies a tots els jugadors i equip tècnic del Ràpid de Cornella que en tot moment van estar pendents de l’estat de l’ Arnau i han donat ànims a l’equip pel Top 4. Gràcies!!

Gràcies també a l’afició, que ha omplert les grades de la pista per encoratjar a l’equip!!

I ara per acabar voldria donar les gràcies als nostres jugadors per la temporada tan fantàstica que han fet, perquè han crescut com equip i han après a superar les dificultats. I molt especialment als entrenadors que han sabut transmetre els valors de l’esport i la passió per l’handbol a tots els nens des del primer minut. Això és impagable!
Gràcies Nil!
Gràcies Joel!

Ara a pel TOP 4 a competir i a gaudir. Us ho mereixeu. Sempre endavant!!

Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera, Roger Trull, Oriol Pou
Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegada : Pilat Guardiola i Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *