l’infantil masculí A acaba líder de lliga continua a pel top 4

1ª Catalana Infantil Masculí
Igualada, Dissabte 18 de Maig de 2019 a les 19.00 hores, Pista Polivalent
Acadèmia Igualada / Handbol Igualada A 31 – CH Ràpid Cornella 27
CAMPIONS

Aquest dissabte l’Infantil masculí A s’enfrontava al Ràpid Cornella en un partit clau per acabar líders i anar al TOP 4 com a primers de grup. L’equip ho sabia i l’afició també. Amb les grades plenes i els jugadors al 100 x 100 va donar inici el partit.

Els nostres Infantils van anar a pel partit des de l’inici. Al principi va costar trobar el camí del gol, però amb persistència i confiança van anar trobant manera de penetrar en la defensa visitant. La primera part va ser molt igualada i molt intensa. L’equip visitant lluitava de valent cada acció del partit i deixava clar que no ho posaria fàcil, i així amb atacs constants dels dos equips i bones aturades també dels dos porters es va arribar al descans amb un empat a 14.

A la represa, els igualadins, conscients que es jugaven el lideratge, van jugar encara amb més intensitat i a poc a poc van començar a marcar diferencies. Els nois estaven completament ficats en el partit, lluitant totes les pilotes i defensant amb molta força, això va fer que el rival anés perdent confiança, ja que els igualadins impedien que tinguessin bones ocasions i si les tenien, el porter amb grans aturades impedia que entres la pilota. Així van arribar a un avantatge de 6 gols. I quan el rival retallava la distància, els igualadins es creixien i tornaven a deixar clar que volien el partit. A 2 minuts pel final, i amb 3 gols d’avantatge, els locals ja ho veien a tocar. I van poder relaxar-se una mica i gaudir d’aquests últims instants sabent-se campions. Arribant al final del partit amb un 31 a 27 a favor.

El partit va estar marcat per la greu lesió que va partir el nostre central Arnau Albareda que a causa de una mala caiguda va haver d’abandonar el partit als primers minuts de la primera part. Aquest fet va tenir el partit aturat durant força minuts, i la cara de preocupació dels jugadors era evident. Això hauria pogut fer que els nostres s’esfondressin, però va ser tot el contrari. I com ells diuen, Arnau, guanyarem per tu!! Ànims Arnau ara toca recuperar-se bé i des de la banqueta animar i donar forces als teus companys!!

I des d’aquí donar les gràcies a tots els jugadors i equip tècnic del Ràpid de Cornella que en tot moment van estar pendents de l’estat de l’ Arnau i han donat ànims a l’equip pel Top 4. Gràcies!!

Gràcies també a l’afició, que ha omplert les grades de la pista per encoratjar a l’equip!!

I ara per acabar voldria donar les gràcies als nostres jugadors per la temporada tan fantàstica que han fet, perquè han crescut com equip i han après a superar les dificultats. I molt especialment als entrenadors que han sabut transmetre els valors de l’esport i la passió per l’handbol a tots els nens des del primer minut. Això és impagable!
Gràcies Nil!
Gràcies Joel!

Ara a pel TOP 4 a competir i a gaudir. Us ho mereixeu. Sempre endavant!!

Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera, Roger Trull, Oriol Pou
Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegada : Pilat Guardiola i Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies