Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí B perd front un rival superior

Penúltim partit de l’equip Academia Igualada infantil masculí B de catalana contra l’Handbol Ègara amb una derrota, que no es pot dir que no fos injusta, ja que van jugar un partit amb molts alts i baixos en el joc.
El partit va començar amb l’equip d’Academia Igualada, molt adormits, sense cap intensitat en defensa i amb un atac molt fluix, que va provocar que en els primers minuts l’Ègara marxes en el marcador, i en el minut 10 ja guanyaven de 6 gols, diferencia que van anar augmentant a mesurar que passaven els minuts, sense cap reacció dels nostres jugadors, amb un atac molt pobre i sense idees de com penetrar la defensa rival, així, al mitja part el resultat va ser de 20 a 11 a favor de l’Ègara.
La segona part va començar com va acabar la primera, amb l’Academia Igualada ch Igualada sense cap solució en atac, i amb una defensa una mica millor plantada, però que podia contrarestar les empentes de l’equip rival. Cal dir que el nostre equip ho va intentar de totes les maneres, sense gaire sort, però com ens tenen acostumats en aquesta temporada que s’ha acaba no van abaixar els braços en cap moment.
El partit va acabar amb el resultat de Ègara 36 – Academia Igualada 21.
Van jugar per l’ Academia Igualada; Guillem Cabré, Anton Aguilera, Jordi Morales, Adriá Nogales, Raul Marín, Quim Amich, Jan Riba, Benno Carles, dirigits per Marc Andreu i Pol Calvet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *