Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’aleví femení guanya amb comoditat

Aleví Femení campionat comarcal jocs escolars baix llobregat
CH Bcn Sants – Acadèmia Igualada Handbol Igualada
Barcelona 11 de Maig de 2019 a les 09.00 hores, Poliesportiu Municipal l’ Espanya Industrial
BCN Sants Handbol 4 – Acadèmia Igualada / Handbol Igualada 12
Les Alevines guanyen amb comoditat

Aquest dissabte l’Aleví Femení es va enfrontar al BCN Sants. Les Igualadines van anar a pel partit des del primer moment i han estat molt superiors al rival en totes les parts.

La Primera part la van guanyar amb claredat per 1-12 amb l’equip molt efectiu de cara a porteria i defensant bé sense donar opcions al rival. A la segona part, l’equip rival va crear més opcions i el joc va estar més igualat, amb jugades d’atac i gol en ambdues porteries acabant amb el resultat de 7-10 a favor de l’equip Igualadí.
Les dues parts restants van seguir la mateixa tònica de la primera. Amb les alevines dominant tots els aspectes del joc i sense donar opcions a les del Sants que no podien fer res per aturar el joc de les Igualadines. La tercera part va acabar amb 2-11 i la quarta 0-9.
Bon partit de l’Aleví que ha dominat el joc de principi a fi, davant un rival molt inferior que no ha aposat resistència.

El millor de tot és veure que les nenes s’ho passen bé a la pista i tot i la seva superioritat segueixen encarant la porteria amb ganes. Esperem que aquests resultats els segueixin aportant confiança de cara a l’últim tram de la temporada, amb la mirada posada a la Final Nacional del pròxim 8 de Juny.

Molt bé equip, seguiu així. Sempre endavant!!

Hem jugat amb: Berta, Vinyet, Isona, Míriam M, Míriam F, Jana, Nuria, Nayara
Entrenadors: Biel Morales
Delegada : Virginia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *