l’aleví femení guanya amb comoditat

Aleví Femení campionat comarcal jocs escolars baix llobregat
CH Bcn Sants – Acadèmia Igualada Handbol Igualada
Barcelona 11 de Maig de 2019 a les 09.00 hores, Poliesportiu Municipal l’ Espanya Industrial
BCN Sants Handbol 4 – Acadèmia Igualada / Handbol Igualada 12
Les Alevines guanyen amb comoditat

Aquest dissabte l’Aleví Femení es va enfrontar al BCN Sants. Les Igualadines van anar a pel partit des del primer moment i han estat molt superiors al rival en totes les parts.

La Primera part la van guanyar amb claredat per 1-12 amb l’equip molt efectiu de cara a porteria i defensant bé sense donar opcions al rival. A la segona part, l’equip rival va crear més opcions i el joc va estar més igualat, amb jugades d’atac i gol en ambdues porteries acabant amb el resultat de 7-10 a favor de l’equip Igualadí.
Les dues parts restants van seguir la mateixa tònica de la primera. Amb les alevines dominant tots els aspectes del joc i sense donar opcions a les del Sants que no podien fer res per aturar el joc de les Igualadines. La tercera part va acabar amb 2-11 i la quarta 0-9.
Bon partit de l’Aleví que ha dominat el joc de principi a fi, davant un rival molt inferior que no ha aposat resistència.

El millor de tot és veure que les nenes s’ho passen bé a la pista i tot i la seva superioritat segueixen encarant la porteria amb ganes. Esperem que aquests resultats els segueixin aportant confiança de cara a l’últim tram de la temporada, amb la mirada posada a la Final Nacional del pròxim 8 de Juny.

Molt bé equip, seguiu així. Sempre endavant!!

Hem jugat amb: Berta, Vinyet, Isona, Míriam M, Míriam F, Jana, Nuria, Nayara
Entrenadors: Biel Morales
Delegada : Virginia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies