Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota inesperada de l’infantil masculí A

Derrota Inesperada

 

1ª Catalana Infantil Masculí
Mataró, Diumenge 12 de maig de 2019 a les 9.00 hores, Pavelló Municipal de Mataró
Joventut Handbol Mataró A 26 – Acadèmia Igualada / Handbol Igualada A 25

Aquest diumenge l’Infantil masculí A es va enfrontar al Mataró. Els Igualadins van sortir adormits i amb molt poca intensitat, tous en defensa i sense encert en atac. Tot el contrari que els jugadors del Mataró, que van sortir amb molta energia des del primer moment. Això va fer que de seguida els locals agafessin avantatge i es fiquessin 4 gols per sobre. Els Igualadins tot i no estar fins, van intentar durant tota la part igualar el marcador, però sense èxit, arribant al final de la primera part amb un resultat de 14-12 en contra.

A la represa, tot i que als jugadors se’ls veia decidits a donar la volta al marcador, la tònica va ser la mateixa. El Mataró amb una bona defensa, incomodava als nostres jugadors que els costava trobar la manera de penetrar. I ells, amb més encert que nosaltres anaven mantenint-se sempre pel davant al marcador. Tot i no estar al nivell d’ altres partits, i de no tenir la sort de cara, l’equip no va deixar d’intentar-ho i en diverses ocasions van estar a punt de capgirar el marcador. Finalment, a 23 segons pel final els igualadins aconseguien empatar el partit a 25 gols. I ja en l’últim sospir del partit l’àrbitre xiulava una falta directa a temps parat a favor del Mataró, que va acabar en gol i decantant el partit a favor dels locals.

Mal partit de l’Infantil A que ha anat sempre per la darrera en el marcador i no ha aconseguit imposar el seu joc en cap moment. Potser el fet de saber-se dins del TOP-4 ha fet que els jugadors perdessin la concentració i intensitat que els caracteritza i tinguessin el cap a un altre lloc. Esperem que puguin descansar i recuperar-se bé al llarg de la setmana, ja que només queda un partit a casa contra el Cornella, i els igualadins necessiten la victòria per proclamar-se campions de lliga i anar al TOP 4 com a primers de grup.

Ànims Equip i sempre endavant!!

Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Roger Trull, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera.
Entrenadors: Nil Subirana I Joel Bretones
Delegada : Pilar Guardiola I Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *