Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Top 4 cadet femení de 1ª catalana

TOP 4 CADET FEMENÍ 1a CATALANA
Semifinals
C.H.IGUALADA-26 H.PALAUTORDERA SALICRU-38
Mal partit de les nostres en aquesta semifinal jugada dissabte com a amfitrions a Les Comes.
El partit va començar bé, per davant el marcador encara que de pocs gols. Però ràpidament el Palautordera ens va atrapar al marcador i fins el minut 20 va ser un partit igualat. A partir d’aquí les vallesanes van començar a marxar en el lluminós per acabar la primera part amb una distància de quatre gols.
Si bé les nostres tenien l’esperança de remuntar a la segona part, aviat es va veure que això no seria possible, i cada cinc minuts que passaven la distància era més gran fins a arribar al resultat final.
No va ser el dia de les noies, la responsabilitat va pesar massa, van jugar nervioses, tenses,sense deixar-se anar i amb la defensa massa tova, molt lluny de la que s’ha d’aplicar en aquests tipus de partits.
Per altra banda res sortia bé, pals, errades en llançament clars, la portera de l’equip contrari la vam fer internacional…I per part del Palautordera la cara oposada de la moneda, crec que si hagués provat un llançament la portera des del seu camp també ens l’hauria marcat.
Bon equip el de Palautordera que va merèixer guanyar, amb una plantilla molt completa, bona porteria, bona defensa, llançament exterior i uns extrems que almenys en aquesta semifinal ho van entrat tot.
Partit pel 3er i 4rt lloc
C.H. IGUALADA-33 C.H. CANOVELLES-39
Segon partit del cap de setmana contra un altre rival dur com és el Canovelles. Les noies van anar pràcticament tot el partit per darrere el marcador, però a diferència del dia anterior no es van deixar anar i van competir fins al final.
En la primera part el seu extrem dret ens va cosir a gols i no vam saber parar-la. En un principi ho vam equilibrar amb el nostre extrem dret també, però un canvi a la porteria del Canovelles va tallar l’aixeta de cop.
Final primera part 16-21.
En la segona les nostres van sortir fortes, van reduir la diferència fins a tres gols però cada vegada que ens anàvem a posar dos passava algun infortuni. Definitivament no va ser el cap de setmana de les noies, però aquest segon partit ens deixa un millor sabor de boca perquè les noies ho van intentar fins al xiulet final.
Felicitar l’equip contrari i ser conscients del difícil que és arribar a un Top 4 i que és un cap de setmana per gaudir-lo independentment dels resultats.
La temporada s’ha acabat i cal felicitar l’equip per haver aconseguit l’objectiu que era justament poder estar entre les quatre millors de primera catalana, llàstima de no haver-ho pogut rematar amb una o dues victòries més.
Per últim agrair al club l’esforç de portar l’organització del Top 4 a casa nostra i poder gaudir de quatre bons partits d’handbol.
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas , Mireia Montleón, Carla Carbó , Duna Marchante i Mèlat Olivé Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales. Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia , Jordi Morales i Jordi Lladó

Galeria de fotos del top4

podeu veure els partits del diumenge en el canal d’handbol 100*100 que va realizar l’streaming.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *