Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Les noies de l’aleví femení campiones comarcals

Les noies de l’aleví Femení campinoner comarcals d’handbol

Aquest cap de setmana és varen disputar dos partits molt importants: la semifinal comarcal contra el CHV BLAU i final comarcal CHI – CHV BLAU – CHV BLANC.
El primer partit Acadèmia Igualada CHI-CHV BLAU, els hi va anar força bé a les nostres alevines, fent un bon joc, bones passes i algunes accions individuals, conscients que si guanyaven, passarien a la final.
Resultat Acadèmia Igualada CHI- 10 – CHV BLAU 6.
Passem a la final !!
Segon partit de finals contra CHV BLANC. Partit molt intens, com demana una final. Lluita i bona defensa de les del Vilanova, amb victòria justa a la primera part. A la segona part, la defensa intensa del Vilanova frenava els arcs del CHI, però tot i això, amb lluita i perseverança de les Igualadines, van guanyar aquesta part.
Tercera part va acabar amb victòria de les vilanovines, i a la quarta part, amb l’equip cansat, però amb la mateixa intensitat, el CHI va saber imposar-se a la defensa intensa del Vilanova i
el resultat 8-8 queda amb un empat, provocant una pròrroga de 5
Molts nervis, i el coach animant-les que surtin a gaudir amb indiferència del resultat final, van acabar derrotant l’equip vilanoví amb un 5-4 .
Esclat d’alegria de les nostres alevines, campiones Comarcals !! i anem cap a les Territorials !!
Partit jugat per : Míriam Muñoz,Míriam Ferrer,Nayara,Irene,Júlia,Isona Berta i Vinyet.
entrenador: Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *