Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí A ja és al top4 de 1ª Catalana

CHI INFANTIL MASCULI A 38- H.GARBI DE PALAFRUGELL 33

OBJECTIU ACONSEGUIT!

L’Infantil masculí A, ja és al TOP 4!!! El partit d’aquest diumenge, va ser molt treballat, tot i la diferència final de gols, el resultat no és un reflexe ni del joc ni del partit. Inicialment, tot i anar per davant del marcador, l’avantatge era mínim, i oscil·lava entre l’empat, gol amunt, gol avall. En el minut 13 de la primera part, el marcador era de 10-10; a partir d’aquests minuts, va ser quan els d’Igualada, es van posar les piles, i van ser més efectius en atac, més durs en defensa i amb poques pèrdues de pilota, arribant al descans amb un avantatge de 4 gols. Durant el descans i amb les instruccions tècniques per part dels entrenadors; van fer que en els primers quinze minuts de la segona part, la diferència fos més amplia, però tot i això, el Garbí va aconseguir retallar distàncies, en alguns moments d’incertesa, però el bon joc dels Igualadins, que van tornar a entrar en el partit, amb jugades treballades molt efectives i tirs de fora l’àrea decisius, van sentenciar el partit.
Quan l’arbitre va xiular el final del partit, els nervis van deixar pas a l’eufòria, emoció i a la celebració del pas al TOP 4.
El públic va animar moltíssim, moltes famílies i amics van venir a veure els jugadors i van empènyer als locals, cap a la victòria, sempre amb molta esportivitat.
Personalment, com a mare i delegada, vull felicitar a totes les persones que formen part d’aquest equip (jugadors, entrenadors, pares i mares, tècnics, club…) que ha fet una temporada espectacular!!. Ara toca gaudir de l’experiència. Enhorabona equip!!

Jugadors: Guerau LLansana, Ot Palmés, Aniol Gumà, Roger Trull, Xavier Malpartida, Pol Alonso, Santi Cuevas, Aitor Doncel, Oriol Cirera, Jaume Magaña, Oriol Pou, Arnau Albareda, Jan Tardà i Arnau Vargas.
Entrenadors: Nil Subirana, Joel Bretones i Pol Cantero
Delegades; Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *