l’infantil masculí A ja és al top4 de 1ª Catalana

CHI INFANTIL MASCULI A 38- H.GARBI DE PALAFRUGELL 33

OBJECTIU ACONSEGUIT!

L’Infantil masculí A, ja és al TOP 4!!! El partit d’aquest diumenge, va ser molt treballat, tot i la diferència final de gols, el resultat no és un reflexe ni del joc ni del partit. Inicialment, tot i anar per davant del marcador, l’avantatge era mínim, i oscil·lava entre l’empat, gol amunt, gol avall. En el minut 13 de la primera part, el marcador era de 10-10; a partir d’aquests minuts, va ser quan els d’Igualada, es van posar les piles, i van ser més efectius en atac, més durs en defensa i amb poques pèrdues de pilota, arribant al descans amb un avantatge de 4 gols. Durant el descans i amb les instruccions tècniques per part dels entrenadors; van fer que en els primers quinze minuts de la segona part, la diferència fos més amplia, però tot i això, el Garbí va aconseguir retallar distàncies, en alguns moments d’incertesa, però el bon joc dels Igualadins, que van tornar a entrar en el partit, amb jugades treballades molt efectives i tirs de fora l’àrea decisius, van sentenciar el partit.
Quan l’arbitre va xiular el final del partit, els nervis van deixar pas a l’eufòria, emoció i a la celebració del pas al TOP 4.
El públic va animar moltíssim, moltes famílies i amics van venir a veure els jugadors i van empènyer als locals, cap a la victòria, sempre amb molta esportivitat.
Personalment, com a mare i delegada, vull felicitar a totes les persones que formen part d’aquest equip (jugadors, entrenadors, pares i mares, tècnics, club…) que ha fet una temporada espectacular!!. Ara toca gaudir de l’experiència. Enhorabona equip!!

Jugadors: Guerau LLansana, Ot Palmés, Aniol Gumà, Roger Trull, Xavier Malpartida, Pol Alonso, Santi Cuevas, Aitor Doncel, Oriol Cirera, Jaume Magaña, Oriol Pou, Arnau Albareda, Jan Tardà i Arnau Vargas.
Entrenadors: Nil Subirana, Joel Bretones i Pol Cantero
Delegades; Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies