Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

gran partit de l’infantil masculí B

Aquest diumenge els infantils masculins B hem jugat un gran partit contra un gran rival, el C H Terrassa, un partit en què els nostres un cop més ho han intentat tot per guanyar.
El partit ha començat amb els nostres una mica perduts per l’ímpetu del rival, on la gran majoria dels jugadors eren de segon any, i això s’ha notat durant tot el partit.
Aquests jugadors han utilitzat tota la seva envergadura que contrastava amb la nostra, una mica més petita, per marca diferencia en els primers minuts, i agafar una renda de 5 gols, així en el minut 11 de la primera part el resultat era de 5 a 10 a favor del Terrassa, però els nostres, un cop més, no ha abaixat els braços i han continuat lluitant cada pilota, i amb una defensa molt més forta han pogut parar aquest ímpetu, i han arribat a la mitja part amb el resultat de 14-17.
La segona part ha començat amb els nostres molt endollats, robant moltes pilotes, i jugant amb els extrems, aquest joc ha agafat per sorpresa els del Terrassa, que han vist com els infantils s’apropaven en el marcador fins a situar-se a només a un gol, 22-23 en el minut 10, els nostres veien la remuntada possible, però hem tingut una expulsió de 2 minuts, que ens ha trencat la dinàmica que portàvem i el rival ha aprofitat per tornar-se a connectar el partit i han tornat a utilitzar la seva envergadura, això amb el cansament dels nostres, ha fet que tornessin a marxar en el marcador, i en el minut 20 el resultat estava a 25 – 30. Els últims cinc minuts ha variat poc la dinàmica del partit, els nostres intentant apropar-se en el marcador, però sense que el Terrassa deixes cap via per poder aconseguir-ho.
El resultat final ha sigut de 29 – 35.
Hem patit una nova derrota, però continuem millorant, amb uns jugadors, que encara que siguin de primer any, estan demostrant que saben lluitar com si fossin de segon any. Cal felicitar-lo per tota la feina que fan en cada partit.
Donem les gràcies els alevins, que tornen a venir ajudar, a fer un gran equip.
Han jugat: Guillem Cabré, Jan Mateo, Adriá Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Jan Riba, Quim Amich, Raul Marin, Benno Carles, i els alevins, Jan Rojo, Oriol Minguito, Jan Mari, dirigits per Marc Andreu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *