Nova victòria de l’infantil masculí B

Una nova victòria dels nostres Infantils masculins B, contra el CH Les Franquesses on hem pogut gaudir aquest diumenge en un partit que hem tornat a veure els nostres jugadors amb una bona actitud i moltes ganes de guanyar el partit.
Tornem a donar les gràcies els alevins que han vingut a ajudar els nostres infantils per poder fer un gran equip.
El partit va començar amb un clar domini dels nostres, que de seguida van començar a manar en el marcador i en el minut 5 ja guanyaven de 5 gols de diferència, amb un joc molt seriós en defensa, controlant en tot moment els atacs dels rivals, i en atac fent un joc molt vertical, sense gaires transicions però molt efectiu de cara a gol. Amb aquest panorama, vam arribar a la mitja part amb un clar resultat de 10-16.
La segona part va ser molt millor que la primera, amb els nostres amb moltes ganes d’agradar al públic que s’havia desplaçat fins a les Franqueses, amb molts gols i un joc més associatiu entre tots els jugadors de camp, provant moltes coses en atac, i amb una defensa molt més segura i eficient, amb tot això la segona part va acabar amb el resultat de 22-40.
Amb aquesta victòria tornem a comprovar que tenim un gran equip de cara a la temporada vinent, amb tot el que estan aprenent en aquesta.
Van jugar: Jan Mateo, Raul Marin, Jordi Morales, Adrià Nogales, Jan Riba, Roc Esteve, Oriol Minguito, Jan Rojo, dirigits per Marc Andreu i Pol Calvet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies