Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Nova victòria de l’infantil masculí B

Una nova victòria dels nostres Infantils masculins B, contra el CH Les Franquesses on hem pogut gaudir aquest diumenge en un partit que hem tornat a veure els nostres jugadors amb una bona actitud i moltes ganes de guanyar el partit.
Tornem a donar les gràcies els alevins que han vingut a ajudar els nostres infantils per poder fer un gran equip.
El partit va començar amb un clar domini dels nostres, que de seguida van començar a manar en el marcador i en el minut 5 ja guanyaven de 5 gols de diferència, amb un joc molt seriós en defensa, controlant en tot moment els atacs dels rivals, i en atac fent un joc molt vertical, sense gaires transicions però molt efectiu de cara a gol. Amb aquest panorama, vam arribar a la mitja part amb un clar resultat de 10-16.
La segona part va ser molt millor que la primera, amb els nostres amb moltes ganes d’agradar al públic que s’havia desplaçat fins a les Franqueses, amb molts gols i un joc més associatiu entre tots els jugadors de camp, provant moltes coses en atac, i amb una defensa molt més segura i eficient, amb tot això la segona part va acabar amb el resultat de 22-40.
Amb aquesta victòria tornem a comprovar que tenim un gran equip de cara a la temporada vinent, amb tot el que estan aprenent en aquesta.
Van jugar: Jan Mateo, Raul Marin, Jordi Morales, Adrià Nogales, Jan Riba, Roc Esteve, Oriol Minguito, Jan Rojo, dirigits per Marc Andreu i Pol Calvet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *