Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória per l’infantil masculí A que continua el camí cap al top4

COP D’EFECTE!

H.SANT CUGAT GROC 24 – ACADEMIA IGUALADA INFANTIL MASCULÍ A 32

Tot i l’aturada de setmana santa, els jugadors de l’infantil A, han tornat a la competició amb les piles ben carregades. Durant els primers minuts de la primera part, ha faltat una mica de concentració, però amb alguns canvis tàctics per part dels entrenadors, han sabut fer entrar als jugadors al partit, remuntar un desvantge de quatre gols, i possar-se, a partir del minut setze, amb el marcador favorable de 9 a 10. Aquest avantatge no l’han deixat en cap moment i l’han ampliat considerablement. Jugades tàctiques molt treballades, defensa molt forta, grans aturades dels nostres porters i contraatacs molt efectius, han aconseguit anul·lar l’equip contrari, que només ha pogut fer un gol en els nou minuts restants de la primera part, que ha finalitzat amb un resultat de 10 a 15, favorable a l’Igualada. Durant la segona part, la tònica ha estat la mateixa, els jugadors han continuat creixent, molt forts en defensa, molt efectius en atac, aturades sorprenents, fins i tot d’algun penal, i grans gols des de l’exterior, que han fet que s’ampliés l’avantatge, que durant molts minuts ha estat de sis gols, finalitzant el partit amb l’avantatge final de vuit gols 24-32. Hem de felicitar als nostres entrenadors per la lectura del partit i als jugadors per la motivació i esportivitat. Cop d’efecte per aconseguir l’objectiu! Arribar al top 4 com a primers de grup, i que cada dia que passa és més a prop! Hem d’estar molt satisfets amb aquests jugadors, que continuen creixent a cada partit i fent créixer al nostre club. Endavant equip!!

Juguen: Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel, Jan Tardà, Oriol Pou, Roger Trull, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés i Oriol Cirera.
Entrenen: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegada: Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *