Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Final de lliga per l’infantil femení vers el lider

Catalana Infantil Femení
Lloc : Diumenge 28 d’abril de 2019 a les 10:00 hores, Complex Esportiu La Verneda, Barcelona
Asme – 37
Acadèmia Igualada CHI – 23

S’ha acabat el campionat i abans de tot cal felicitar a l’equip contrari per aconseguir la classificació pel Top-4, fent-ho com a primeres de grup i de manera totalment merescuda. Pel que fa a nosaltres em mantingut al llarg del partit la mateixa velocitat a què es pot circular per les Rondes de Barcelona, lenta, lenta, sense arribar a posar una marxa ràpida en cap moment. El partit ha començat amb un parcial de 6 a 0 per l’Asme que va suposar l’aparició d’uns núvols negres al pavelló, presagi de la tempesta que ens va caure a sobre la resta dels minuts. Al llarg del partit em donat una masterclass de com no s’han de fer les passades, aconseguint que l’equip contrari s’ho passes d’allò més bé al contraatac. Així i tot cal dir que l’equip ha estat més resolutiu a l’atac que altres vegades, amb una xifra bastant acceptable de gols a favor, però pel contrari aquest cop la nostra defensa no ha estat tan encertada com als últims partits. Ara només ens queda continuar aprenent i mirar cap endavant, aquestes jugadores tenen potencial i segur que el pròxim any serà millor. És just agrair el seu esforç i compromís, en aquest sentit no hi ha hagut cap equip millor que les nostres. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada ch Igualada , sempre endavant!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster , Emma Badia, Ariadna Moliner i Marta Nuncio
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *