Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet Femení classificat per la fase final Top4

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
ASME-37 C.H. IGUALADA-38
Ja som al TOP 4!!
Partit d’infart el viscut diumenge al matí a la pista de l’ASME.
Les noies van començar bé, sabien el que s’hi jugaven. Intenses i ràpides aconseguien anotar molts gols amb relativa facilitat, però l’ASME semblava que també havia de competir per estar a les finals. Igual que les nostres, també ens marcaven amb molta facilitat des de l’extrem esquerre i en llançaments de 7 o 8 metres aprofitant que a la nostra defensa li mancava fer un pas endavant.
A les grades ja corria el rumor de broma, que havien rebut un maletí de diners de l’Ascó (el qual es classificava si l’ Igualada perdia), com si fos una última jornada de primera divisió de futbol. Conyes a part, no s’entén la classificació tan avall de l’ASME si habitualment practiquen el joc que vam veure diumenge.
Final de la primera part 20-19.
En la segona les nostres van seguir sense baixar el pistó, esperant que les contràries tinguessin una davallada física davant la nostra superioritat de banqueta, però no va ser així i ajudats per la molt bona actuació de la seva portera (per dalt ho parava gairebé tot), el marcador no es va moure en tota de l’estona de l’empat i un o dos gols de diferència per qualsevol de les dues parts.
Als minuts finals del partit es va arribar amb dos gols de renda per les igualadines que el contrari ja no va poder superar. Final del partit amb un esclat d’alegria pels nervis passats i una classificació tan treballada i suada.
L’objectiu plantejat a principi d’any està aconseguit, ara toca gaudir del premi d’estar en un Top 4 i segur que amb la capacitat competitiva d’aquestes noies i l’animació de la grada encara ens donaran alguna alegria més.
Felicitats jugadores i equip tècnic!!
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Duna Marchante , Mèlat Olivé , Mireia Montleón i Aroa Sánchez Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Ariadna González
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *