cadet masculí B – el premi a l’esportivitat

EL PREMI A L’ESPORTIVITAT
H. LA GARRIGA 41- CHI Cadet B 32

De les vegades en què s’ha de dir: «Em trec el barret». En senyal de respecte. En senyal de reconeixement. Perquè la teoria ens la sabem tots però és difícil trobar un equip i un club que veient que el contrari arriba amb sis jugadors per disputar el partit renuncia a ser set a pista i juga amb sis. Per deferència. Sense obligació. Des d’aquí el meu sincer reconeixement.
Es va jugar doncs un partit estrany, sense pivot. Els igualadins tot i fer un bon començament i establir un bon ritme i un avantatge mínim, va anar guardant energies físiques que el portaven a uns atacs lents. Els jugadors de La Garriga per contra van anar trobant-se més còmodes i van aprofitar la manca de canvis de l’equip igualadí.
En conclusió no partíem de les millors circumstàncies i tampoc vam aprofitar la situació que se’ns oferia.
Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Àlex Pajuelo.
Entrenadors: Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies