Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cadet masculí B – el premi a l’esportivitat

EL PREMI A L’ESPORTIVITAT
H. LA GARRIGA 41- CHI Cadet B 32

De les vegades en què s’ha de dir: «Em trec el barret». En senyal de respecte. En senyal de reconeixement. Perquè la teoria ens la sabem tots però és difícil trobar un equip i un club que veient que el contrari arriba amb sis jugadors per disputar el partit renuncia a ser set a pista i juga amb sis. Per deferència. Sense obligació. Des d’aquí el meu sincer reconeixement.
Es va jugar doncs un partit estrany, sense pivot. Els igualadins tot i fer un bon començament i establir un bon ritme i un avantatge mínim, va anar guardant energies físiques que el portaven a uns atacs lents. Els jugadors de La Garriga per contra van anar trobant-se més còmodes i van aprofitar la manca de canvis de l’equip igualadí.
En conclusió no partíem de les millors circumstàncies i tampoc vam aprofitar la situació que se’ns oferia.
Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Àlex Pajuelo.
Entrenadors: Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *