Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

victória de l’infantil masculí A que s’acosta a l’objectiu del TOP4

1a CATALANA INFANTIL MASCULI A 2a FASE
ACADEMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA-31
KH-7 BM. GRANOLLERS-27
VICTORIA QUE ENS ACOSTA A L’ OBJECTIU.
Que un dissabte a les 9 del matí les grades de la pista polivalent estiguin plenes de gent amb ganes d’animar vol dir alguna cosa.
I és que l’ Infantil A està lluitant per consolidar el lideratge i per entrar al Top 4. I aquest partit contra el Granollers, l’únic equip que va aconseguir guanyar als nostres en la primera ronda, era un bon motiu per refermar les seves opcions. Els jugadors ho sabien i l’afició també.
Tot i sortir amb els nervis a flor de pell en els primers instants, els igualadins de seguida van imposar el seu ritme i van anar a pel partit. En els primers minuts del partit el resultat era força igualat, amb atacs constants per part dels dos equips, però a mesura que avançava el temps, els igualadins anaven ampliant l’avantatge. L’engranatge funcionava, els jugadors estaven intensos i gairebé no es van cometre errades, fins al minut 15 de partit, quan després d’una pèrdua de pilota i en l’intent frenar al jugador rival, un dels nostres va cometre una falta que va suposar vermella directe i penal.
Aquest moment hauria pogut marcar negativament el desenvolupament del partit, però enlloc d’enfonsar-se, gràcies a l’empenta dels entrenadors, i amb els canvis tàctics proposats, van saber sobreposar-se a aquest entrebanc, i acabar la primera part amb un avantatge de 6 gols. Tot i aquesta diferència, el Granollers no va donar-se per vençut ni un sol moment.
A la represa, els igualadins volien matar el partit, però l’equip Vallesà no estava disposat a posar les coses fàcils als nostres jugadors. La intensitat per part dels dos equips va continuar al llarg de tota la segona part i a diferència de la primera, el Granollers va anar escurçant el marcador fins a situar-lo al minut 20 únicament 2 gols per sota. La distancia més curta de tot el partit.
I quan alguns de nosaltres, potser vam pensar que la cosa es ficava negra, ells una altra vegada, van demostrar perquè aquest any estan al capdavant de la classificació. I desplegant el seu joc, amb intel·ligència, amb iniciativa i amb la confiança que han anat adquirint aquesta temporada, van fer en els minuts crucials, un parcial de 2-0 per arribar al final del partit amb el resultat de 31 a 27.
Ara toca descansar, carregar piles i tornar de Setmana Santa amb les mateixes ganes per encarar el partit amb el Sant Cugat, tercer classificat. I si els càlculs no em fallen, amb un empat tindríem prou per aconseguir el passi directe al TOP 4.
Felicitats Igualada, sempre endavant!!
Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Oriol Pou, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera.
Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegada : Pilar Guardiola, Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *