victória de l’infantil masculí A que s’acosta a l’objectiu del TOP4

1a CATALANA INFANTIL MASCULI A 2a FASE
ACADEMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA-31
KH-7 BM. GRANOLLERS-27
VICTORIA QUE ENS ACOSTA A L’ OBJECTIU.
Que un dissabte a les 9 del matí les grades de la pista polivalent estiguin plenes de gent amb ganes d’animar vol dir alguna cosa.
I és que l’ Infantil A està lluitant per consolidar el lideratge i per entrar al Top 4. I aquest partit contra el Granollers, l’únic equip que va aconseguir guanyar als nostres en la primera ronda, era un bon motiu per refermar les seves opcions. Els jugadors ho sabien i l’afició també.
Tot i sortir amb els nervis a flor de pell en els primers instants, els igualadins de seguida van imposar el seu ritme i van anar a pel partit. En els primers minuts del partit el resultat era força igualat, amb atacs constants per part dels dos equips, però a mesura que avançava el temps, els igualadins anaven ampliant l’avantatge. L’engranatge funcionava, els jugadors estaven intensos i gairebé no es van cometre errades, fins al minut 15 de partit, quan després d’una pèrdua de pilota i en l’intent frenar al jugador rival, un dels nostres va cometre una falta que va suposar vermella directe i penal.
Aquest moment hauria pogut marcar negativament el desenvolupament del partit, però enlloc d’enfonsar-se, gràcies a l’empenta dels entrenadors, i amb els canvis tàctics proposats, van saber sobreposar-se a aquest entrebanc, i acabar la primera part amb un avantatge de 6 gols. Tot i aquesta diferència, el Granollers no va donar-se per vençut ni un sol moment.
A la represa, els igualadins volien matar el partit, però l’equip Vallesà no estava disposat a posar les coses fàcils als nostres jugadors. La intensitat per part dels dos equips va continuar al llarg de tota la segona part i a diferència de la primera, el Granollers va anar escurçant el marcador fins a situar-lo al minut 20 únicament 2 gols per sota. La distancia més curta de tot el partit.
I quan alguns de nosaltres, potser vam pensar que la cosa es ficava negra, ells una altra vegada, van demostrar perquè aquest any estan al capdavant de la classificació. I desplegant el seu joc, amb intel·ligència, amb iniciativa i amb la confiança que han anat adquirint aquesta temporada, van fer en els minuts crucials, un parcial de 2-0 per arribar al final del partit amb el resultat de 31 a 27.
Ara toca descansar, carregar piles i tornar de Setmana Santa amb les mateixes ganes per encarar el partit amb el Sant Cugat, tercer classificat. I si els càlculs no em fallen, amb un empat tindríem prou per aconseguir el passi directe al TOP 4.
Felicitats Igualada, sempre endavant!!
Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Oriol Pou, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera.
Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones
Delegada : Pilar Guardiola, Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies