Partit perfecte de l’infantil masculí B

Aquests nois cada cap de setmana ens sorprenen, aquest cop ho han fet amb un partit perfecte, i un altre cop amb un equip just, amb només 5 infantils, i l’ajuda inestimable de dos alevins, que havien jugat 3 hores abans, i només amb un entrepà menjat el cotxe mentre tornaven de Barcelona.
Jugàvem contra el CH. Santpedor, un equip que estava empatat amb nosaltres a la classificació i que gràcies aquesta victòria els hem avançat.
El partit va començar amb el Santpedor anant a totes, i amb els nostres una mica parats per l’impuls de l’equip contrari, així que de seguida van fer un 0-3 en el marcador, va ser llavors quant els nostres nois van decidir anar pel partit, oblidar-se de l’equip rival, i començar a fer el seu joc, aquest joc, que ho donen tot el camp i que no abaixen els braços mai. Així entre els minuts 3 i 7 van capgirar el marcador posar-se per davant amb un 10-8, i a partir d’aquí, aquesta diferència va augmentar fins a 4 gols, diferencia que van mantenir gairebé tot el partit, així el marcador reflectia un 16-11 en el descans.
En la represa de la segona part el Santpedor va aprofitar el desgast dels nostres jugadors que havien fet en la remuntada de la primera part per a retallar la diferencia, i a apropar-se a un marcador de 20-18. Però els nostres jugadors estan acostumats a no rendir-se i a lluitar fins a final, i així van tornar a desplegar el seu joc amb una defesa molt forta i un atac ràpid, fent transicions rapides, van poder revertir la situació i en el minut 20 ja tornàvem a dominar en el marcador amb un 28-22 i aquesta diferència de 6 gols la van mantenir fins al final, el partit va acabar amb un 33-25.
Aquest dissabte hem tornat a veure que aquests nois no tenen límits i que si ells volen no hi ha qui els pugui parar, que tenen unes ganes d’aprendre i lluitar en cada partit que els fan imparables .
Han jugat : Jan Mateo, Adrià Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Quim Amich, i els alevins Xavi Alonso i Jan Marin, dirigits per Marc i Sergi.
No vull acabar aquesta crònica sense donar les gràcies un cop més els alevins que ens ajudar a fer un equip competitiu i que sense ells no podríem jugar per falta d’efectius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies