Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit perfecte de l’infantil masculí B

Aquests nois cada cap de setmana ens sorprenen, aquest cop ho han fet amb un partit perfecte, i un altre cop amb un equip just, amb només 5 infantils, i l’ajuda inestimable de dos alevins, que havien jugat 3 hores abans, i només amb un entrepà menjat el cotxe mentre tornaven de Barcelona.
Jugàvem contra el CH. Santpedor, un equip que estava empatat amb nosaltres a la classificació i que gràcies aquesta victòria els hem avançat.
El partit va començar amb el Santpedor anant a totes, i amb els nostres una mica parats per l’impuls de l’equip contrari, així que de seguida van fer un 0-3 en el marcador, va ser llavors quant els nostres nois van decidir anar pel partit, oblidar-se de l’equip rival, i començar a fer el seu joc, aquest joc, que ho donen tot el camp i que no abaixen els braços mai. Així entre els minuts 3 i 7 van capgirar el marcador posar-se per davant amb un 10-8, i a partir d’aquí, aquesta diferència va augmentar fins a 4 gols, diferencia que van mantenir gairebé tot el partit, així el marcador reflectia un 16-11 en el descans.
En la represa de la segona part el Santpedor va aprofitar el desgast dels nostres jugadors que havien fet en la remuntada de la primera part per a retallar la diferencia, i a apropar-se a un marcador de 20-18. Però els nostres jugadors estan acostumats a no rendir-se i a lluitar fins a final, i així van tornar a desplegar el seu joc amb una defesa molt forta i un atac ràpid, fent transicions rapides, van poder revertir la situació i en el minut 20 ja tornàvem a dominar en el marcador amb un 28-22 i aquesta diferència de 6 gols la van mantenir fins al final, el partit va acabar amb un 33-25.
Aquest dissabte hem tornat a veure que aquests nois no tenen límits i que si ells volen no hi ha qui els pugui parar, que tenen unes ganes d’aprendre i lluitar en cada partit que els fan imparables .
Han jugat : Jan Mateo, Adrià Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Quim Amich, i els alevins Xavi Alonso i Jan Marin, dirigits per Marc i Sergi.
No vull acabar aquesta crònica sense donar les gràcies un cop més els alevins que ens ajudar a fer un equip competitiu i que sense ells no podríem jugar per falta d’efectius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *