Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Empat de l’infantil femení front el 3er de grup

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc : Dissabte 13 d’abril de 2019 a les 10:30 hores, Pavelló Polivalent de Les Comes, Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 14
Club Handbol Cardedeu – 14
Agredolç, aquest és el sentiment un cop acabat el partit Quina gran defensa, espectacular, numantina, infranquejable, tot un exemple de com s’ha de jugar enfront de l’atac contrari. Portem tres partits en els quals aquest treball defensiu ha estat de llarg el més destacable de l’equip. Però clar, a part de defensar s’ha d’atacar i crec que en aquest aspecte em fet un homenatge a la setmana que s’atansa, una setmana de processons, de sentiments, d’emoció, de recolliment, de passos lents i oscil·lants… aquesta era el ritme, en lloc d’un atac de punta de llança ha estat un llançament de flors i cants religiosos. Així i tot les nostres jugadores han demostrat tenir un nivell més alt que el que diu la classificació, hi ha hagut equips davanters que no han demostrat ser millors que les nostres. Només queda un partit i tinc la sensació que se’ns ha fet curta la competició, que ens ha faltat temps per ser més competitives i aspirar a altres objectius. Bé, això ho deixarem pel pròxim any, i mentrestant gaudim del que queda i felicitem a les jugadores per tot el que ens han donat, són unes campiones i és mereixem que se’ls reconegui. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca;Emma Badia, Ariadna Moliner; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Marta Nuncio
Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernandez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *