Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Cadet Femení a un partit d’entrar al TOP 4

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE
C.H. IGUALADA-36 HANDBOL ESPLUGUES BLAU-29
JA NOMÉS EN FALTA UN!!
Penúltim partit el jugat a les Comes que ens deixa a un sospir d’aconseguir entrar a l’esperat Top 4.
El partit va tindre ràfegues de les nostres, però van estar lluny del nivell que poden donar.
Va començar amb les d’Esplugues avançant-se 0-2 per ràpidament aconseguir un parcial de 7-0 que ens distanciava de 5 . Aquesta va ser la màxima diferència gairebé durant tot el partit i el lluminós anava fent un acordió entre 2 i 5 gols d’avantatge per les igualadines tota l’estona.
No van saber marxar en el marcador, igual que en els últims partits, la nostra defensa massa enfonsada permetia llançaments i penetracions de massa prop de les contràries que si no acabaven en gol, finalitzaven en penal.
Final de la primera part 18-15.
La segona va seguir igual fins als minuts finals on es va aconseguir la màxima diferència de tot el partit amb aquests set gols.
Fa la impressió que l’equip va amb dues marxes menys de les que disposa i només si veuen que les avancen per la dreta es decideixen a posar la cinquena i inclús la sisena si fes falta.
Ara toca descans i tornar de Setmana Santa amb les piles carregades per encarar l’últim partit a la pista de l’ASME on només val guanyar o empatar, però esperem que guanyin perquè el pare metge que tenim a l’equip no és cardiòleg.
Jugadores: Ariadna González, Mèlat Olivé, Mireia Montleón, Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales
Entrenadors: Sergio Morales i Hilari Canales Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *