Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria i bones sensacions de l’infantil masculí A

VICTÒRIA I BONES SESACIONS

Aquest dissabte l’Infantil masculí A es va enfrontar al Ribes 1. Els Igualadins van anar a pel partit des del primer moment. Durant els primers 15 minuts, vam poder veure com els igualadins desplegaven la seva millor versió. Jugant amb molta intensitat. Seriosos en defensa, efectius en atac i amb grans aturades sota pals. Totes les línies funcionaven a la perfecció i tant els jugadors de camp com els de la banqueta mostraven una concentració i actitud immillorables, encoratjant-se contínuament els uns als altres. Amb aquest escenari es va arribar a un resultat d’1-8 a favor dels infantils en el minut 12.
Després l’entrenador va fer alguns canvis i la tònica va ser la mateixa, jugadors molt motivats i ben dirigits, que van seguir sense donar opcions al Ribes en tota aquesta primera part. Al descans es va arribar amb el resultat de 9-16.
En la represa el Ribes va sortir a intentar frenar els Igualadins. I tot i que va aconseguir escurçar una mica el marcador, els nostres jugadors van seguir desplegant el seu joc sense perdre la concentració. I tot i que es van fallar algunes accions, en el moment que el Ribes s’acostava els igualadins pressionaven i tornaven a agafar distancia amb jugades assajades, contraatacs o aturades del porter. Han estat els minuts més igualats del partit amb atac i gol per part dels dos equips. Finalment el partit va acabar amb un 24 a 31 a favor l’equip Igualadí.

Bon partit de l’Infantil A que ha dominat el partit de principi a fi aconseguint una victòria important. El millor de tot és que sembla que l’equip ha recuperat les bones sensacions i la confiança que en els darrers partits els va faltar, i això en aquests moments de la temporada és molt important. Queden 5 partits i cada vegada estan més a prop de l’objectiu final. El TOP 4

Enhorabona equip, seguiu així. Sempre endavant!!

Equip : Xavier Malpartida, Jan Tardà, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel i Oriol Cirera.
Entrenadors: Nil Subirana i Enzo Visa

Delegada : Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *