Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota però actitud molt positiva de l’infantil masculí B

A Infantil B l’haurem de fer un monument quan acabi la temporada per tot l’esforç i ganes que estan demostrant en cada partit, lluitant contra tots els inconvenients que els hi surten, ja sigui per lesions, ja sigui per falta de jugadors, o ja sigui per arbitratges com ha passat aquest cap de setmana.
Vam anar a jugar contra el CH Ribes, un altre cop curts d’efectius, només amb 5 jugadors de camp i un sol porter. I amb la col·laboració d’un jugador del equip aleví, i dirigits per l’entrenador del cadet B Enzo, ja que els nostres entrenadors els s’hi va ser impossible venir el partit.
El partit va començar molt fort, amb tots dos equips intentant marca el seu joc, alternant-se en el marcador amb un gol amunt, un gol a baix, però en tot moment, amb els nostres plantant cara a un rival que aprofitava l’envergadura d’alguns jugadors seus per fer una defensa molt dura, de vegades al límit de la legalitat, i un atac, que moltes vegades podria haver sigut faltes en atac.

Amb aquest panorama vam acabar la primera part amb un ajustat 14-12.
A la tornada del descans, els nostres van sortir a per totes, van començar a córrer en atac, i en la primera jugada de la segona part ens vam posar a un sol gol de diferència, i així vam estar fins al minut 7, que va ser llavors quant el col·legiat del partit, va començar a guanyar protagonisme, xiulant moltes invasions d’àrea en els nostres atacs, i sent molt laxa amb la defensa que ens feien els nostres jugadors per part del rival. Amb aquest panorama l’handbol Ribes va poder marxar en el marcador de 5 gols. Els nostres jugadors no van abaixar els braços, el contrari, van continuar lluitant, buscant en tot moment l’oportunitat de guanyar el partit.
Però va ser en el minut 20 quan l’àrbitre va acabar amb tota l’esperança dels nostres jugadors amb una expulsió molt rigorosa del nostre porter, i a la mateixa jugada va treure dos minuts al nostre entrenador, així vam jugar durant aquests 2 minuts només amb 5 jugadors, fent de porter un jugador i en el minut 22 van tornar a expulsar a un altre jugador nostre.
El partit va acabar amb un porter jugador, i només 4 de camp i un resultat, que teniem la sensació, podríem haver remuntat. El marcador va ser de 31-24.
Partits així són aquells que en comptes de enfonsar els nostres jugadors, fan que aprenguin a lluitar contra les adversitats i a no abaixar mai els braços.
Per celebrar l’actitud dels nostres jugadors, vam decidir de fer una calçotada aquest diumenge tots junts, per continuar fent pinya pel que resta de temporada, i tornar a agafar més força per les possibles adversitats que puguin venir.

Van jugar: Jan Mateo, Adrià Nogales, Jordi Morales, Anton Aguilera, Raul Marin, Quim Amich, i l’aleví Alex Arribas, sense oblidar els lesionats Guillem Cabré, Jan Riva, i Benno Carles. Dirigits per l’entrenador Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *