Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota de l’infantil femení contra el segon de grup

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Dissabte 6 d’abril de 2019 a les 17:15 hores, Pavelló Jacme March, Gavà
Handbol Gavà B – 21 – Acadèmia Igualada CHI – 13

Bé, aquest cop no puc dir que hem regalat el partit, simplement em jugat contra un equip Top-4 que és millor que nosaltres i que ha guanyat merescudament. A part d’això la pel·lícula ha tingut el mateix guió que la darrera setmana, amb una bona defensa però amb un atac sense convicció i erràtic. Queden només dos partits per finalitzar el campionat, havent-nos d’enfrontar contra les terceres i primeres de la classificació, i ara mateix sobre el paper no hi ha gaires possibilitats de revertir la dinàmica dels darreres resultats. D’altra banda els propers partits no ens han de preocupar ni fer baixar els braços, cal continuar aprenent amb la idea que a mitjà termini ens puguem plantejar uns objectius esportius més alts. S’ha de continuar lluitant i millorant a cada partit perquè aquest aprenentatge ens servirà per més endavant. Per les circumstàncies de l’equip aquest no era l’any per pensar en cap altra cosa, i així s’ha d’acceptar i entendre. Fora del que digui el marcador les nostres jugadores sempre ens han regalat un esforç i compromís immillorable, i això el més important. Com sempre felicitar a l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista. A l’afició local agrair-los el festival acústic amb el tambor i la botzina, sense deixar d’animar a les seves jugadores tot i anar guanyant de manera folgada, ha sigut un plaer per les oïdes.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Emma Galan

Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner

Delegats : Pilar Arauz

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *