Bon partit del Cadet Masculí A

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»

CH IGUALADA 34 – HANDBOL LLEIDA PARDINYES 26

BONES SENSACIONS

Bon partit dels nois, des del primer moment, controlant bé la defensa i super intensos en atac, tots molt participatius i amb ganes, bé a la porteria i tots tenen molta confiança en els darrers partits.
Esperem ara que afrontem partits complicats, treballar igual o mes per poder acabar la lliga una mica més amunt, que crec que tenim opcions, només us queden 5 partits per acabar una etapa de cadets, i ja passar a juvenil, gaudiu-ho i lluiteu fins al final.
Ànims i a seguir

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies