Bon partit del Cadet Masculí A

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A»

CH IGUALADA 34 – HANDBOL LLEIDA PARDINYES 26

BONES SENSACIONS

Bon partit dels nois, des del primer moment, controlant bé la defensa i super intensos en atac, tots molt participatius i amb ganes, bé a la porteria i tots tenen molta confiança en els darrers partits.
Esperem ara que afrontem partits complicats, treballar igual o mes per poder acabar la lliga una mica més amunt, que crec que tenim opcions, només us queden 5 partits per acabar una etapa de cadets, i ja passar a juvenil, gaudiu-ho i lluiteu fins al final.
Ànims i a seguir

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies