Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet femení continua amb opcions al TOP 4 de 1ª Catalana

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE

RÀPID CORNELLÀ-21 C.H. IGUALADA-26

Mal partit el de les nostres a la pista del Ràpid Cornellà tot i acabar amb una victòria molt necessària per seguir aspirant al Top 4.

Les noies no van sortir bé, ja se les veia lentes, sense idees i amb poca intensitat. Així i tot gràcies a la qualitat que tenen es van arribar a posar a cinc de distància en aquesta primera part. Però si havien començat malament quan van veure aquesta diferència al marcador es van creure que el partit s’havia acabat i no van saber matar-lo quan tocava.
De mica en mica el Cornellà va anar reduint la diferència i es va ficar dins un partit al qual van accedir amb una entrada vip gentilesa de les nostres noies.
Final de la primera part 11-12.

El començament de la segona va ser pitjor encara, el Cornellà va empatar i es va posar per davant en el marcador, va tindre diverses oportunitats per marxar de dos però no ho va aconseguir. Les nostres es van posar les piles els últims deu minuts, la major intensitat en defensa les va permetre realitzar contraatacs que ens van allunyar en el marcador amb suficient diferència per tindre uns últims minuts de tranquil·litat. Mal partit que ens demostra que si el rival hi posa més ganes, iguala la teva superioritat i pots perdre un partit en el qual a priori totes les apostes t’eren favorables. Que els serveixi d’aprenentatge pels dos últims que els queden.

Jugadores: Mèlat Olivé, Mireia Montleón, Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Èlia Dueñas, Ariadna González, Júlia Ars, Marta López, Karen Garcia, Duna Marchante

Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *