Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit molt competit del Cadet Masculí B

1ª Catalana Cadet Masculí

Cadet Masculí B CHI – H Sant Joan Despí

Més important que el resultat

Subscric, més important que el resultat és acompanyar els nostres fills i filles en el seu camí de transitar pel món esportiu i pels valors de l’esport (treball en equip, esforç, respecte…). Quan la grada s’omple de pares visitants que escridassen als jugadors (que recordem estan en procés d’aprenentatge) és que alguna cosa no s’ha entès bé. Els hi demanem autocontrol i regulació mentre no som capaços d’observar amb tranquil·litat com es desenvolupa el seu joc.

A part de la reflexió, s’ha vist un partit molt competit.

L’equip igualadí ha fet una primera part amb un molt bon atac i defensa treballada, on anaven passant-se els jugadors en les diferents circulacions. L’equip visitant basava bona part del seu joc en aquestes circulacions. S’ha arribat al descans amb tres gols de diferència a favor dels locals.

El retorn del descans ha suposat que en no estar tan encertats a l’atac i baixar una mica la intensitat en la defensa es produís un gir en el marcador tot i que s’ha continuat veient un bon partit.

Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Aitor Doncel (a la porteria), Adrià Gagliano, Aniol Gumà, Jaume Maganya, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *