Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil femení trenca la ratxa i perd front BM La Roca

1ª Catalana Infantil Femení
Lloc : Dissabte 30 de març de 2019 a les 16:00 hores, Pavelló Nou, La Roca del Vallès
Avannubo BM La Roca – 20
Acadèmia Igualada CHI – 14

Llàstima

Sensació que em regalat un partit que podríem haver guanyat. Bon joc de les nostres en els primers minuts de la primera part, amb una bona defensa que posava les coses molt difícils a l’atac contrari. A contrapunt les nostres tampoc estaven gens encertades en les transicions ofensives, amb una quantitat de pilotes perdudes que va arribar a ser desesperant. Aquestes pèrdues van significar segones oportunitats pel contrari, i clar, ja se sap, tan va el càntir a la font que al final es trenca. La Roca va començar a estar més encertada davant de porteria i cap a finals de la primera part van arribar a escapar-se de cinc gols, encara rai que una darrera empenta de les nostres va deixar el marcador en un 9 a 6 esperançador al final dels primers vint-i-cinc minuts. La segona part va començar millor i les jugadores van aconseguir posar-se a només un gol de La Roca, però un altre cop les maleïdes pèrdues van suposar un seguit de contraatacs que van tornar a deixar la diferència en cinc o sis gols que es van mantenir fins al 20-14 a la finalització. El més destacable ha sigut la nostra defensa al llarg de tot el partit, sense perdre en cap moment la intensitat i fent que La Roca sués cada un dels gols que van aconseguir, i d’altra banda el pitjor han estat les imprecisions i la síndrome de mans de mantega de les nostres que per moments semblava que els crema la pilota a les mans. No hi ha cap retret a l’esforç fet per l’equip en el partit d’avui, han corregut com mai i es mereixen el nostre reconeixement, segur que la setmana vinent tenen més sort i tornem a la dinàmica positiva. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!
Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Marta Nuncio
Entrenadors: Olga Nuñez i Marc Muntaner
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *