Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí B perd front Geig A en un partit irregular, l’infantil A assoleix una nova victória

Aquest dissabte, els infantils masculins B va perdre contra el CH Geig A en un partit en què els nostres van tindre fases del joc en què van desconnectar i això va hipotecar el resultat.
El partit va començar amb l’equip local indecís, amb una defensa molt tova cosa que va aprofitar l’equip rival per marxar en el marcador de 4 gols de diferència, i aquesta va lacrar tot el partit. Els nois després d’aquest inici van intentar remuntar i van començar a realitzar el seu joc ràpid en atac, i en defensa van començar a ser més dur i intens, i en el minut 13 vam estar a 1 gol de diferència 8-9, però van tornar a tenir un moment de «pajara» i els rivals van aprofitar per tornar a marcar la diferencia en el marcador de 4 gols, i així va acabar la primera part en un 11-15.

La segona part va començar igual que la primera, és a dir amb els nostres fent una defensa molt fluixa i perdent moltes pilotes fàcils en atac quant intentava retallar el marcador i amb això van fer un parcial de 0-3 i van deixar el marcador en un 17-14 en el minut 16 de la segona part, a partir d’aquí el partit va entrar en una dinàmica en què els dos equips no aconseguien triangular els atacs, ja que feien una defensa molt més forta així el marcador va variar poc en els 10 minuts que restaven i el partit va acabar amb el resultat de 20-27.
En aquest partit hem tornat a fallar en coses que havíem treballat i superat, sobretot en defensa, i en atac vam perdre moltes pilotes per l’ansietat d’anar darrere en el marcador i precipitant les jugades.
Hem de continuar treballant i podrem treure tot el potencial d’aquests jugadors, que sabem que ho tenen perquè ho han demostrat moltes vegades aquesta temporada.
Van jugar : Guillem, Jan M, Jordi, Adrià, Anton, Quim, Bennon, i l’ajuda dels alevins Lluc, i Guiu, dirigits per Marc i Pol.

 

ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA INF. A  34 – CH CERDANYOLA  27
Nova victòria! Tot i la diferència de gols, va ser un partit que no es va decidir fins a la segona part, on els locals van apretar per emportar-se el partit cap a casa.
Juguen: Xavier Malpartida, Jan Tardà, Oriol Pou, Roger Trull, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel  i Oriol Cirera.
Entrenen: Nil Subirana i Joel Bretones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *