Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória del Cadet femení front el líder del grup

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE

C.H.IGUALADA-27 COOPE SANT BOI-23

Ha estat faixa!!

Partit de caixa o faixa per les nostres cadets. L’expressió la utilitzaven els antics generals per significar que la victòria els portaria al reconeixement amb una banda que recordava el triomf i la caixa era la derrota, el taüt de la mort.

Ens enfrontàvem a les líders de grup sense marge d’error a causa de la gran ensopegada de la setmana passada. La caixa volia dir oblidar-se del Top 4 i la faixa fer un pas importantíssim per aconseguir ser-hi.

Les noies van sortir intenses, sabent el què es jugaven, molt fortes en defensa però una mica desafortunades en atac tot i la gran actitud. A part del 2-0 inicial, la Coope va anar sempre per davant en el marcador. Així i tot les nostres no les van deixar marxar i seguien confiant que l’encert milloraria en atac.

Final de la primera part 9-11.

La segona part va començar igual que la primera fins que per fi van tindre la mica de sort en atac, la que els havia estat negada en el primer període. Punt d’inflexió amb el 16-16 on després de molt intentar-ho aconseguim l’empat. La nostra defensa seguia sent boníssima i mica en mica, primer d’un gol, després de dos, tres… Les noies segueixen treballant sense abaixar la guàrdia en cap moment, fent un partit molt seriós i demostrant-nos el que ja sabíem, que quan s’hi posen de debò i deixen el «ji,ji,ja,ja» poden guanyar a qualsevol equip. Final del partit que es confon entre les abraçades de les nostres a la pista i els aplaudiments dempeus del públic igualadí.

Ara han de procurar que el que han guanyat contra les tropes napoleòniques no ho perdin contra una tribu d’ibers en el quatre partits que queden d’aquesta segona volta.

Jugadores: Èrika Chia , Èlia Dueñas , Júlia Ars, Mireia Montleón, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Karen Garcia, Ariadna González ,Marta López, Duna Marchante i Mèlat Olivé Porteres: Xènia Méndez , Martina Morales Lesionades/Absents: Marta Vargas
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *