Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partits Cadet Masculí 23 de Març

BCN SANTS  38- CADET MASCULÍ B CHI 28

Va d’avançada el meu reconeixement a tot l’equip perquè malgrat les condicions en que es desenvolupen alguns dels partits (com aquest) en que han de jugar malalts o sense porter, s’esforcen i enfronten a un rival que si bé no era més nombrós sí més corpulent.

El partit es va anar desenvolupant amb una certa superioritat inicial del Sants que amb una defensa sis zero feia una muralla que no oferia massa forats pels atacants. Aquesta defensa juntament amb les errades de llançament van fer que s’arribés a la mitja part amb set gols a favor dels barcelonins.

La segona part, tot i que es va reduir el parcial a tres gols, no va permetre que l’augment de pilotes recuperades i aquesta efectivitat modifiqués la situació.

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A» BM GRANOLLERS 31 – CH IGUALADA 36

PER FI

Partit contra un tot poderós Granollers i en un escenari perfecte i amb l’objectiu de millorar el resultat obtingut la volta passada. Vam començar el partit actius en atac però fluixos en defensa, enganxats al seu ritme i arribant al final de la primera part amb dos gols per sobre. Vam iniciar la segona part molt motivats i endollats. Vam córrer moltíssim i van aconseguir anar-nos de fins a 8 gols. Vam seguir així tot el que quedava, molt intensos en defensa i molt eficaços en atac. Molt bona segona part dels nois que ho van donar tot fins al final. Entrenats per: Eric, César a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí. Dani Leon FOTOS. Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *