L’infantil femení venç mantenint un bon nivell de joc

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Diumenge 24 de març de 2019 a les 13:00 hores, Pavelló Municipal de Les Comes, Igualada
Acadèmia Igualada CH Igualada – 19 -7 CH. St, Esteve de Palautordera

Bé, molt bé, ja tocava un partit sense ensurts ni plegaries. Les nostres no han donat marge a la sorpresa, han estat concentrades tot el partit i per fi han permès que els pares gaudissin d’un dia sense ensurts. Una molt bona defensa 5-1 ha anul·lat l’atac contrari, evitant qualsevol jugada amb superioritat i definició davant de porteria. Ha estat el partit més còmode fins avui i això ens omple de bones sensacions pels propers enfrontaments. Portem una dinàmica positiva de tres partits consecutius guanyats i només ens cal felicitar-nos.

El CH St. Esteve de Palautordera va marcar l’inici d’una ratxa de cinc partits perduts, i ara ens toca a nosaltres posar fil a l’agulla i aconseguir girar la truita revertint la dinàmica. Les nostres jugadores han aconseguit jugar tots els minuts amb la mateixa intensitat, demostrant que tenen capacitat per anar avançant a la classificació i millorar a poc a poc. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés,Marta Nuncio, Ariadna Moliner i Amelie Muñoz
Entrenadors: Olga Nuñez i Marc Muntane

Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies