Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil femení venç mantenint un bon nivell de joc

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Diumenge 24 de març de 2019 a les 13:00 hores, Pavelló Municipal de Les Comes, Igualada
Acadèmia Igualada CH Igualada – 19 -7 CH. St, Esteve de Palautordera

Bé, molt bé, ja tocava un partit sense ensurts ni plegaries. Les nostres no han donat marge a la sorpresa, han estat concentrades tot el partit i per fi han permès que els pares gaudissin d’un dia sense ensurts. Una molt bona defensa 5-1 ha anul·lat l’atac contrari, evitant qualsevol jugada amb superioritat i definició davant de porteria. Ha estat el partit més còmode fins avui i això ens omple de bones sensacions pels propers enfrontaments. Portem una dinàmica positiva de tres partits consecutius guanyats i només ens cal felicitar-nos.

El CH St. Esteve de Palautordera va marcar l’inici d’una ratxa de cinc partits perduts, i ara ens toca a nosaltres posar fil a l’agulla i aconseguir girar la truita revertint la dinàmica. Les nostres jugadores han aconseguit jugar tots els minuts amb la mateixa intensitat, demostrant que tenen capacitat per anar avançant a la classificació i millorar a poc a poc. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés,Marta Nuncio, Ariadna Moliner i Amelie Muñoz
Entrenadors: Olga Nuñez i Marc Muntane

Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *