Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota del cadet masculí B front el banyoles

CADET MASCULÍ B CHI 27 – H. BANYOLES BLAU 37

Amb la primera mitja part ja fèiem

Diríem que després d’un escalfament inicial de la defensa, l’inici del partit i de la primera part en general, va ser un anar i tornar dels dos equips amb molt poques errades en les passes i un bon aprofitament dels atacs respectius. S’acabava amb un avantatge mínim a favor de l’equip igualadí.

La tornada va ser un gerro d’aigua freda pels locals amb una empenta en el joc de l’equip banyolí que va aconseguir un parcial inicial a favor que es va anar ampliant gràcies a les aturades continuades del seu porter i les pèrdues de pilota per part dels d’Igualada.

Es mereix una reflexió el canvi de joc que es va donar entre la primera i la segona part per tal de continuar treballant la consistència durant tot el partit.

Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís, Jan Tardà (a la porteria), i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *