Derrota del cadet masculí B front el banyoles

CADET MASCULÍ B CHI 27 – H. BANYOLES BLAU 37

Amb la primera mitja part ja fèiem

Diríem que després d’un escalfament inicial de la defensa, l’inici del partit i de la primera part en general, va ser un anar i tornar dels dos equips amb molt poques errades en les passes i un bon aprofitament dels atacs respectius. S’acabava amb un avantatge mínim a favor de l’equip igualadí.

La tornada va ser un gerro d’aigua freda pels locals amb una empenta en el joc de l’equip banyolí que va aconseguir un parcial inicial a favor que es va anar ampliant gràcies a les aturades continuades del seu porter i les pèrdues de pilota per part dels d’Igualada.

Es mereix una reflexió el canvi de joc que es va donar entre la primera i la segona part per tal de continuar treballant la consistència durant tot el partit.

Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís, Jan Tardà (a la porteria), i Joan Valentí.

Entrenadors: Enzo Visa i Agustí Vázquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies