Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Una molt bona 1ª part decideix el partit infantil femení que treu la victória al Perelló

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Dissabte 16 de març de 2019 a les 17:00 hores, Pavelló Municipal de El Perelló
Handbol Club Perelló – 26

Acadèmia Igualada CHI – 29

Recordo els discos de vinil, sovint passava que les millors cançons estaven a la mateixa cara del disc i que l’altre no feia falta ni escoltar-la. Aquest podria ser el resum del partit d’ahir de les nostres jugadores enfront El Perelló. Molt bona primera part, amb jugades ràpides, bona defensa i gran encert davant de porteria, les nenes estaven jugant molt bé i semblava que el partit quedava enllestit al terme de la primera part, final 11-19 amb vuit gols de diferència. Aquesta era la cara A del disc de vinil i tant de bo no hauria fet falta escoltar la cara B, perquè les contraries van començar a posar-se les piles a la mateixa vegada que les nostres berenaven. Tampoc diré que vaig veure perillar seriosament el resultat, però d’un avantatge de vuit gols vam passar a només dos quan encara restava temps per empitjorar la situació. Encara rai que les noies van tenir moments puntuals d’encert que van mantenir al contrari a una certa distància, però tampoc caldria passar-ho tant malament. Final del partit amb un resultat  de 26-29 per nosaltres, davant d’un equip que no va abaixar mai els braços i va lluitar en tot moment. Com a part molt positiva cal dir que portem dues victòries consecutives que suposen una pilota d’oxigen meravellosa i una empenta positiva pels propers enfrontaments. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Amelie Muñoz
Entrenador/a: Olga Nuñez

Delegats : Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *