Una molt bona 1ª part decideix el partit infantil femení que treu la victória al Perelló

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Dissabte 16 de març de 2019 a les 17:00 hores, Pavelló Municipal de El Perelló
Handbol Club Perelló – 26

Acadèmia Igualada CHI – 29

Recordo els discos de vinil, sovint passava que les millors cançons estaven a la mateixa cara del disc i que l’altre no feia falta ni escoltar-la. Aquest podria ser el resum del partit d’ahir de les nostres jugadores enfront El Perelló. Molt bona primera part, amb jugades ràpides, bona defensa i gran encert davant de porteria, les nenes estaven jugant molt bé i semblava que el partit quedava enllestit al terme de la primera part, final 11-19 amb vuit gols de diferència. Aquesta era la cara A del disc de vinil i tant de bo no hauria fet falta escoltar la cara B, perquè les contraries van començar a posar-se les piles a la mateixa vegada que les nostres berenaven. Tampoc diré que vaig veure perillar seriosament el resultat, però d’un avantatge de vuit gols vam passar a només dos quan encara restava temps per empitjorar la situació. Encara rai que les noies van tenir moments puntuals d’encert que van mantenir al contrari a una certa distància, però tampoc caldria passar-ho tant malament. Final del partit amb un resultat  de 26-29 per nosaltres, davant d’un equip que no va abaixar mai els braços i va lluitar en tot moment. Com a part molt positiva cal dir que portem dues victòries consecutives que suposen una pilota d’oxigen meravellosa i una empenta positiva pels propers enfrontaments. Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Iona Gàmez; Claudia Buchaca; Emma Badia; Emma Galàn; Ruth López; Ona Fuster; Tilda Farrés i Amelie Muñoz
Entrenador/a: Olga Nuñez

Delegats : Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies