Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

RESUM PARTITS INFANTIL MASCULÍ 17 DE MARÇ

CH HANDBOL VENDRELL 29 – ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA INFANTIL A 22

Derrota dolorosa! Ja que els infantils A de l’Igualada, primers de grup, s’enfrontaven als infantils del Vendrell, segons de grup. El partit es va decantar desde gairebé l’inici a favor dels locals, en un camp molt complicat, on l’afició local va empènyer des de el primer minut, i on la pressió ens va passar factura, amb moltes cessions i imprecisions, poc habituals en els nostres jugadors, però que finalment van fer decantar la balança a favor dels del Vendrell. Ànims i a seguir treballant!

Juguen: Xavier Malpartida, Santi Cuevas, Aniol Gumà, Aitor Doncel, Jan Tardà, Oriol Pou, Roger Trull, Arnau Vargas, Arnau Albareda, Jaume Magaña, Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés i Oriol Cirera.
Entrenen: Nil Subirana i Joel Bretones

CH CASTELLDEFELS 30- 17 ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA INFANTIL B

Els infantils masculins B van jugar aquest cap de setmana contra el primer classificat, el CH. Castelldefels, en un partit en què els nostres ho van donar tot, i això que l’equip tenia tres baixes, molt ben cobertes per l’ajuda dels alevins, que ens va donar un cop de mà.
El partit va començar amb els nostres intentar fer en joc que millor saben fer, amb atacs ràpid i una defensa solida, però contra un equip que la gran majoria dels seus jugadors són de segon any, no van poder fer més, tot i això van plantar cara en tot moment, i la primera part va acabar amb el resultat de 19-8.
A la segona part els Igualadins no van llençar la tovallola i van intentar anar per la remuntada, deixar-se tot el que li quedava el cos, i en alguns moments semblava que la remuntada es podia fer, però finalment no va poder ser tot i que com es veu en el resultat final del partit que va ser de 30-17, en la segona part els de Castelldefels només van fer 11 gols, la meitat de la primera part i els nostres van fer un gol més, llàstima que fos tan gran la diferencia, perquè si no, ara estaríem parlant d’una molt bona remuntada dels nostres infantils.
Cal felicitar a tot l’equip per totes les ganes que han ficat en el partit i la bona actitud que han tingut en tot moment.
Han jugat: Guillem, Jan M, Adrià, Anton, Benno, Quim i Erik dirigits per Marc i Pol.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *