Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit dolent del Cadet femení que no pot contrarrestar el joc de l’Ascó

1ª Catalana Cadet Femení

CH Ascó 30 – 19 CH Igualada

Mal partit el que van jugar les nostres cadets femenins aquest dissabte contre el CH. Ascó. Un partit en què no va poder contrarestar en cap moment l’ímpetu i les ganes de les rivals.
El partit va començar tranquil, amb les nostres marcant el primer gol del partit i controlant el resultat, però a partir del minut 5 les nostres noies van marxar del partit, perdent moltes pilotes fàcils en atac, i no controlant la part defensiva així les noies de l’Ascó van aprofitar per marxar en el marcador i de mica en mica van anar ampliar la diferència de gols que anaven pujant de 4 a 5, de 5 a 6, fins a arribar a una diferència de 10 gols a la mitja part, amb un resultat de 18-8 i amb la sensació que el nostre equip no trobava la manera de contrarestar el joc de l’equip rival.

La segona part va començar amb la intenció de fer una remuntada, o intentar retallar la diferencia de gols perquè el gol average entre els dos equips no fos més de 9.
L’actitud de les Igualadines van millorar en aquesta segona part, van començar a jugar una mica més rapides en atac i en defensa van estar més intenses, van intentar retallar la diferencia de gols, en alguns moments va posar-se a 7 gols però no van poder salvar la lastra de deu gols que portaven des de la primera part. Així el partit va acabar amb un marcador de 30-19.
És una derrota que es veia venir amb els últims partits que havien fet, ja es notava alguns símptomes d’actitud alhora d’enfrontar els partits, o en els entrenaments que últimament feien.
Amb aquesta derrota segur, que hauran après que si volen guanyar partits i classificar-se hauran de canviar coses, perquè el talent i el bon joc el tenen, perquè ho hem vist moltes vegades aquesta temporada.

Van jugar : Xènia, Martina, Melat, Ari, Duna, Aina, Erika, Karen, Carla, Marta L, Marta V, Mireia; dirigides per Sergio i Angel.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *