Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet masculí A , partit trepidant fins al final

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A» CH IGUALADA 31 – C. HANDBOL ESPLUGUES 31

GAFATS

 

Primer de tot, abraçada pel Guillem i els seus pares i la Olga, que estan passant un mal moment, i Guillem ànims i a recuperar-te aviat i tot anirà bé. Partit trepidant i molt bonic, davant un rival que venia una mica confiat, després del partit d´anada, on ens van passar per sobre, nosaltres em recuperat efectius i som molt més forts. Primer temps molt igualat on ells sempre anaven per davant, però mai amb molt avantatge, i això ens va permetre entrar en partit a la segona meitat. La segona meitat espectacular, intensa, ràpids, efectius forts lluitadors i molt concentrats, els vam tenir premuts i nerviosos, sobretot al tram final que ens vam posar per davant i van tenir el partit, en el últim llançament, llàstima perquè ens ho mereixíem, però prefereixo tenir l’última pilota que no ells, molt bé a la porteria i felicitats als nois i als místers per la bona feina Entrenats per: David i Eric , Olga i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí. Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *