Cadet masculí A , partit trepidant fins al final

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A» CH IGUALADA 31 – C. HANDBOL ESPLUGUES 31

GAFATS

 

Primer de tot, abraçada pel Guillem i els seus pares i la Olga, que estan passant un mal moment, i Guillem ànims i a recuperar-te aviat i tot anirà bé. Partit trepidant i molt bonic, davant un rival que venia una mica confiat, després del partit d´anada, on ens van passar per sobre, nosaltres em recuperat efectius i som molt més forts. Primer temps molt igualat on ells sempre anaven per davant, però mai amb molt avantatge, i això ens va permetre entrar en partit a la segona meitat. La segona meitat espectacular, intensa, ràpids, efectius forts lluitadors i molt concentrats, els vam tenir premuts i nerviosos, sobretot al tram final que ens vam posar per davant i van tenir el partit, en el últim llançament, llàstima perquè ens ho mereixíem, però prefereixo tenir l’última pilota que no ells, molt bé a la porteria i felicitats als nois i als místers per la bona feina Entrenats per: David i Eric , Olga i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí. Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies