Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Subidón pel bon joc de l’equip infantil femení

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc : Diumenge 10 de març de 2019 a les 12:30 hores, Pavelló Municipal de Les Comes- Igualada

Acadèmia Igualada CHI – 22 CH St. Esteve Sesrovires – 11

Déu meu quin «subidon«, ja ens tocava un dia com el d’avui, sense patiments ni mals de panxa. Gran partit de les nostres jugadores, en la seva totalitat, sense els habituals moments d’esplai i xerinola de les últimes jornades. Avui era el primer partit de la segona volta de la fase i em començat com a l’anada, amb una victòria. Cap retret a l’actuació de l’equip, han jugat com mai i han guanyat merescudament, felicitats.

Final del partit 22-11 i amb una sensació de tranquil·litat que m’ha permès seure en alguns moments, i la veritat és que ho agraeixo perquè ja tinc una edat. Estic convençut que jugant així podrem obtenir bons resultats enbona part dels partits que resten per la finalització de la segona fase.

Ahir vam estar presents al lliurament dels premis Neptú a l’Ateneu d’Igualada. Entre d’altres va actuar en Txabi FRANQUESA, un gran humorista, que va imitar a un locutor de ràdio que cridava emocionat i com un boig un gol de la selecció de Colòmbia, semblava que fos el gol de la victòria a la final d’un mundial, total, quan acaba dona el resultat, Colòmbia-1 Alemanya – 6… resum, OPTIMISME, OPTIMISME, OPTIMISME, tant feia el marcador, però en aquell moment va marcar Colòmbia i calia celebrar-ho.

Penso que és una bona lliçó i que faríem bé en celebrar més les victòries i relativitzar la importància de les derrotes, i jo el primer que sóc patidor de mena. Per cert, el nostre Club va aconseguir diversos premis en aquesta cerimònia, entre ells l’equip infantil femení amb més projecció a la ciutat d’igualada de la temporada 2017-2018, enhorabona campiones.

Com sempre felicitar a l’afició de l’equip contrari i a les seves jugadores, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista. Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Judit Solanelles, Aroa Sànchez; Rebeca GutierrezClaudia Buchaca; Emma Badia; Emma GalànRuth López; Ona Fuster; Tilda Farrés

Entrenador/a: Olga Nuñez i Marc Muntaner Delegats : Pilar Arauz i Olga Hernández

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *