Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória pel Juvenil Masculí que avança en la classificació

 Catalana Juvenil Masculí

Club Handbol Igualada 33 – 29 CH Poblenou

Bon partit dels joves Igualadins que van assolir una victòria treballada el passat dissabte a Les Comes. Partit amb molt ritme de joc on els igualadins es van acabar imposant gràcies a una defensa ferma i l’habitual contragol o contraatac els va permetre mantenir el marcador en els primers minuts. A la represa ha continuat imprimint fort ritme i velocitat amb jugades ben elaborades i finalització pels extrems que no han afluixat el ritme i han agafat un lleuger avantatge mantingut fins al final del partit.

Aquesta victòria permet l’equip consolidar-se al capdamunt de la taula i col·locar-se en la 3a posició actual

Jugat amb: Joel Solanelles, Joel Bretones, Agustín Vázquez, Biel Morales, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo, Marc Andreu, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Julio Catalín , Jerome Galan, Iván Ruiz, Jose Carlos Arenas, Marc Muntane, Arnau Torner, Biel Morales
Entrenador: Roger Calzada, delegats: Juan Fresnedoso i Jaume Andreu

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *