Victória pel Juvenil Masculí que avança en la classificació

 Catalana Juvenil Masculí

Club Handbol Igualada 33 – 29 CH Poblenou

Bon partit dels joves Igualadins que van assolir una victòria treballada el passat dissabte a Les Comes. Partit amb molt ritme de joc on els igualadins es van acabar imposant gràcies a una defensa ferma i l’habitual contragol o contraatac els va permetre mantenir el marcador en els primers minuts. A la represa ha continuat imprimint fort ritme i velocitat amb jugades ben elaborades i finalització pels extrems que no han afluixat el ritme i han agafat un lleuger avantatge mantingut fins al final del partit.

Aquesta victòria permet l’equip consolidar-se al capdamunt de la taula i col·locar-se en la 3a posició actual

Jugat amb: Joel Solanelles, Joel Bretones, Agustín Vázquez, Biel Morales, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo, Marc Andreu, Marc Frutos, Mark Fresnedoso, Julio Catalín , Jerome Galan, Iván Ruiz, Jose Carlos Arenas, Marc Muntane, Arnau Torner, Biel Morales
Entrenador: Roger Calzada, delegats: Juan Fresnedoso i Jaume Andreu

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies