Victória important del Cadet Femení per seguir sumant a la taula

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE

C.H.IGUALADA-31 OAR GRÀCIA SABADELL-27

El partit va començar bé per les nostres, ficades al partit van aconseguir ràpidament una renda que anava variant entre els 3 i els 6 gols. El ritme ràpid de l’OAR obligava les igualadines a no relaxar-se en cap moment, sobretot en defensa, on es feia una especial vigilància a la seva millor jugadora.

Així i tot es combinaven bons minuts d’handbol amb d’altres de bastant dolents, amb pèrdues de pilota innecessàries, passades absurdes, jugades massa individuals i errades en llançaments clars. Final de la primera part 19-16. Al principi de la segona va coincidir amb bons minuts de joc per part de les nostres que van ampliar la distància al marcador fins a 7 gols .

Però va ser un miratge i ràpidament es van tornar a cometre els mateixos errors que havíem vist en partits anteriors. Si una cosa saben aquestes noies és competir, i no van deixar que l’OAR les atrapés al marcador per acabar imposant-se finalment amb aquests 4 gols de diferència. La victòria és important perquè ens permet seguir en places de Top4 i pràcticament eliminem a un dels candidats per ocupar els dos llocs que donen el privilegi de jugar-lo. S’hauran de guanyar amb la Coope i l’Ascó, justament els dos partits que tenim en l’horitzó més proper.

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Marta López, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Karen Garcia, Ariadna González , Duna MarchanteMèlat Olivé, Mireia Montleón i Èlia Dueñas. Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias

Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies