Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória important del Cadet Femení per seguir sumant a la taula

1a CATALANA CADET FEMENÍ 2a FASE

C.H.IGUALADA-31 OAR GRÀCIA SABADELL-27

El partit va començar bé per les nostres, ficades al partit van aconseguir ràpidament una renda que anava variant entre els 3 i els 6 gols. El ritme ràpid de l’OAR obligava les igualadines a no relaxar-se en cap moment, sobretot en defensa, on es feia una especial vigilància a la seva millor jugadora.

Així i tot es combinaven bons minuts d’handbol amb d’altres de bastant dolents, amb pèrdues de pilota innecessàries, passades absurdes, jugades massa individuals i errades en llançaments clars. Final de la primera part 19-16. Al principi de la segona va coincidir amb bons minuts de joc per part de les nostres que van ampliar la distància al marcador fins a 7 gols .

Però va ser un miratge i ràpidament es van tornar a cometre els mateixos errors que havíem vist en partits anteriors. Si una cosa saben aquestes noies és competir, i no van deixar que l’OAR les atrapés al marcador per acabar imposant-se finalment amb aquests 4 gols de diferència. La victòria és important perquè ens permet seguir en places de Top4 i pràcticament eliminem a un dels candidats per ocupar els dos llocs que donen el privilegi de jugar-lo. S’hauran de guanyar amb la Coope i l’Ascó, justament els dos partits que tenim en l’horitzó més proper.

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Marta López, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Karen Garcia, Ariadna González , Duna MarchanteMèlat Olivé, Mireia Montleón i Èlia Dueñas. Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias

Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *