L’aleví femení disfruta dins i fora de la pista

Jocs escolars del baix llobregat

Aleví femení

CH Vilanova i la geltrú 6-10 Acadèmia Igualada Handbol Igualada

El dissabte passat, dia 9 de març, les noies de l’aleví femení van fer molt bon partit a Vilanova i la Geltrú.

Van començar animades i amb força, vencent al primer quart. Durant el segon quart sembla que es van relaxar i no van aconseguir la victòria. Però no va ser problema perquè les dues parts que quedaven van tenir un resultat favorable, donant per guanyat el partit amb un resultat de 6-10.

Les noies estan fent molt bon ambient d’equip i s’entenen molt bé tant a dins com a fora de la pista, fent que cada vegada veiem un joc més fluid i coordinat. Són actives, lluitadores, i juguen amb ganes. I està clar que aprofiten els entrenaments perquè van integrant moviments, posicions, passes, jugades…

Aquesta vegada no han pogut ser-hi totes, però esperem que als pròxims partits anem recuperant efectius i tots plegats puguem seguir gaudint, elles de jugar i nosaltres de veure-les!

Jugadores: Miriam F , Berta, Míriam M, Júlia, Vinyet, Jana i Núria.

Entrenadors: Enzo i Biel.

Delegada: Virgínia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies