Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Ajustat marcador amb victória del cadet masculí A

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A» CH IGUALADA 34 – HANDBOL SANTPEDOR 33

Trepidant

Partit important contra un rival directe, que estarà sempre al nostre voltant a la classificació, i que sempre ens ha creat molts problemes, ja que es pot considerar un derbi, ja que estan molt a prop i molts dels nois fa molts anys que s´enfronten, Primera meitat molt bona, molts gols i intercanvi d’atacs ràpids, una mica descontrolada i amb jugades molt ben trenades i preparades, vam mantenir avantatge-ges d’1 o 2 gols fins al descans.

Segona meitat, primers minuts que vam sortir molt endollats, van permetre tenir 7 gols de renta, però en uns minuts de desconcert i pèrdua de pilotes clares, van permetre empatar, i en uns minuts molt nerviosos, vam aconseguir mantenir el gol de ventat-ge, però podríem haver perdut també, Hem d´intentar controlar i parar els partits que es descontrolen, tot i això bones sensacions i amb el Guillem recuperat ja hi som tots i tots junts som millors.

Entrenats per: David i Eric , Cèsar i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí. Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *