Ajustat marcador amb victória del cadet masculí A

CADET MASCULÍ PRIMERA CATALANA «A» CH IGUALADA 34 – HANDBOL SANTPEDOR 33

Trepidant

Partit important contra un rival directe, que estarà sempre al nostre voltant a la classificació, i que sempre ens ha creat molts problemes, ja que es pot considerar un derbi, ja que estan molt a prop i molts dels nois fa molts anys que s´enfronten, Primera meitat molt bona, molts gols i intercanvi d’atacs ràpids, una mica descontrolada i amb jugades molt ben trenades i preparades, vam mantenir avantatge-ges d’1 o 2 gols fins al descans.

Segona meitat, primers minuts que vam sortir molt endollats, van permetre tenir 7 gols de renta, però en uns minuts de desconcert i pèrdua de pilotes clares, van permetre empatar, i en uns minuts molt nerviosos, vam aconseguir mantenir el gol de ventat-ge, però podríem haver perdut també, Hem d´intentar controlar i parar els partits que es descontrolen, tot i això bones sensacions i amb el Guillem recuperat ja hi som tots i tots junts som millors.

Entrenats per: David i Eric , Cèsar i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Miquel Collado, Guillem Nuñez i Edgar Marí. Dani Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies