Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Tres premis Neptú per a membres del Club Handbol Igualada en l’edició 2019

Tres premis Neptú per a membres del club Handbol Igualada en l’edició 2019

Ahir a la tarda esportistes i membres del Club Handbol Igualada tenien una cita al teatre municipal de l’Ateneu per assistir a la cerimònia de lliurament dels premis Neptú edició 2019, on es reconeixen els esportistes, equips, i tècnics més destacats de la passada temporada en l’esport Igualadí.

El jurat dels premis va atorgar a la família del Club Handbol Igualada tres premis que ens han de fer sentir molt orgullosos del nostre club:
En primer lloc l’equip infantil femení va resultar guanyador del premi a l’equip base femení amb més projecció per l’assoliment del sots campionat de  Catalana temporada 2017/19. La capitana Júlia Lladó va incidir en l’agraïment a totes les jugadores , tècnics i famílies pel compromís durant tota la temporada fet que les va fer arribar a la final del top 4.

En la categoria de millor entrenador el premi va recaure en Pol Cantero, al capdavant de l’equip sénior masculí que va obtenir l’ascens històric a la  catalana en la passada temporada. Tanmateix en Pol amplia el seu palmarès personal assolint el campionat d’espanya de seleccions autonòmiques com a tècnic de la selecció catalana infantil masculina en CESA de galícia. En Pol va agrair l’esforç i compromís de tots els jugadors de l’equip que els va permetre assolir el desitjat ascens, recordant que l’han pujat 4 categories en la competició en els darrers anys cosa que reflecteix el bon treball de tots els estaments del club

El jugador sénior masculí Jose Luis Alvarez va resultar finalista al premi com a esportista més destacat en categoria masculina per la trajectòria i ascens de l’equip a  catalana.

Per acabar el jurat va atorgar el reconeixement personal i premi Neptú a Gemma Cubí Guim com a creadora l’any 2007 de la secció Special handbol, projecte que està impulsant amb il·lusió i energia des dels seus inicis. La gemma va agrair la col·laboració de les entitats locals en la creació de la secció special i que cal voler fer les coses perquè al final es converteixin en realitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *